Recente berichten

Freekeh
Wat heb ik nou weer aan mijn fiets hangen? Dacht ik toen er een pakje ‘Freekeh’ arriveerde. Is zeker ook weer zo’n nieuw hip dingetje. Nou, nee. Freekeh blijkt al eeuwenoud te zijn, in het Midden-Oosten weten ze er alles van. Als ik het goed begrepen heb is het groene (lees: onrijpe) tarwe die in de ... lees verder...

Toetjes met peer en amandel
Het is perentijd. Al een tijdje trouwens, maar dat mag geen bezwaar wezen, want er kan zo veel meer met peer. Zoals deze warme eenpersoonstoetjes. Gebaseerd op een Frans recept met amandelbeslag met eieren en crème fraîche , maar dan dus met blokjes peer eronder, plus een verrassend on-Frans vleugje ... lees verder...

Griekse Kofta
“Zou je een alternatief kunnen bedenken voor de Kofta van Knorr Wereldgerechten?” mailde een lezeres. “Die vinden wij zo ontzettend lekker en zou ik graag zelf maken, maar het wordt zonder de juiste kruiden vast niet lekker. Uit een pakje: Knorr Wereldgerecht Griekse Kofta Rijstmix: Rijst 99%, ... lees verder...

Recensie Eibertje kiest
Raar hoe het soms gaat in kookboekenrecensieland. Eerst kreeg ik Eet Meer opgestuurd, over koken met puur gezonde ingrediënten, en nu het tegenovergestelde: een boekje dat niet gaat over zelf koken, maar over producten uit de supermarkt. Met allebei feitelijk hetzelfde einddoel: eeuwig slank en ... lees verder...

Ovenschotel spinazie met tomaat en ei
In het gisteren besproken boek Eet Meer heet deze vegetarische ovenschotel officieel ‘Ei in een potje’, maar ik maakte het in een ovenschaal, dus niks geen potje. Overigens heb ik me een breuk gezocht om het recept terug te vinden, want ik had vooral ‘spinazie’ en ‘tomatensaus’ onthouden, maar in ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 215
- Pagina 216
- Pagina 217
- Pagina 218
- Pagina 219
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »