Recente berichten
Kookboek Alles over friet
Het lang verguisde goedkope vette volksvoedsel is de laatste jaren ineens weer hip. Tijd voor een frietkookboek dus. Alles over friet is uit het Frans vertaald en natuurlijk wordt daarin uitgebreid vermeld dat friet een Franse uitvinding is. Vooruit, er staat ook nog een verhaaltje in over de ... lees verder...
Courgettesoep met geitenkaas
Alles is al eens verzonnen. Als ik productontwikkelaar in de voedingsindustrie was, zou ik het af en toe ook niet meer weten. Wat in hemelsnaam nou weer? Alles is er al. Maar ja, stilstand is achteruitgang. Dus na soep in pakje, soep in zakje, soep in blik, soep in stazak, soep in familiepak en soep ... lees verder...
Groene carbonara
Ik heb iets met pasta carbonara. Het makkelijkste ik-heb-weinig-tijd-en-niks-in-huis-maar-wel-trek-in-iets-lekkersgerecht. Ei, pasta en spek heb ik altijd nog wel paraat. Enige nadeel: er zit geen groente in. Nou, daar valt wel een mouw aan te passen, zo lang je het nooit vertelt aan een Italiaan. ... lees verder...
Stripboek Alain Passard
Ik schreef bijna twee jaar geleden al over het stripboek van Alain Passard. Of beter gezegd: over Alain Passard, want hij schreef het niet zelf, dat deed tekenaar Christophe Blain. Maar nu is het dan ook in het Nederlands verschenen. Het heet niet meer bescheiden 'De keuken in met Alain Passard' ... lees verder...
Rondo’s
Wat bakt een mens uit het gisteren besproken bakboek Heel Holland Bakt? Iets Hollands natuurlijk. En liefst iets wat ik nog niet kende. Lang verhaal kort: het werden de rondo’s. Ik kan me niet heugen wanneer ik er voor het laatst een gegeten heb en zelf gebakken had ik ze al helemaal nooit. Maar je ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 216
- Pagina 217
- Pagina 218
- Pagina 219
- Pagina 220
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 558
- Ga naar Volgende pagina »