Recente berichten

Salmorejo
Verdorie zeg. Kom ik terug van wekenlang zondoorstoofd dolcefarniente en tropische tralala, blijkt het hier alleen maar te regenen. Wat doet een mens in dat geval om het après-vakantiegevoel niet door de vingers te laten glippen? Juist, kop in het zand. Is het buiten nat, fris en onstuimig? Dan doen ... lees verder...

Perensalade met Stilton
(4 personen) / (kan vegetarisch) Bereiden: 20 minuten Lauwwarme gebakken peren op een bedje van sla met pittige kaas en nootjes en eventueel spekjes. Echt een succesnummer. Nodig voor 4 personen: 3 handperen (vrij rijp) 75 g veldsla 75 g Stilton (of andere blauwe kaas) evt. 75 g ... lees verder...

Geitenkaastoast met perencompote
(4 personen) / Vegetarisch Bereiden: 10 minuten In de pan: 20-25 minuten In de oven: 15 minuten Geitenkaas uit de oven afgezaagd? Niet met deze hartige perencompote erop. Ook heerlijk op een gewone boterham met Goudse kaas trouwens, of bij een karbonaadje. Nodig: 4 plakken zachte ... lees verder...

VISSCH visfestival Scheveningen 5-7 sept
Gasten en vis blijven drie dagen fris. Het is vast niet geheel toevallig dat het Scheveningse Culinaire Visfestival VISSCH drie dagen duurt. Vanaf vandaag tot en met zondag zijn er rondom de vissershaven allerlei vissige dingen te beleven waar het bereiden maar vooral ook het proeven centraal ... lees verder...

Foodfilm Chef
Foodtrucks zijn hot. In het echt, in boekvorm, en nu dus ook in de film. CHEF, vanaf vandaag in de bioscoop, vertelt het verhaal van chefkok Carl Casper die na een aanvaring met een recenserende foodblogger (sic!) zijn baan in een chique restaurant in LA kwijtraakt, maar zichzelf, zijn levensvreugde ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 217
- Pagina 218
- Pagina 219
- Pagina 220
- Pagina 221
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »