Recente berichten

Boergondische sferen
Vrijdag 11 en zaterdag 12 juli ben ik te gast op het zomerse evenement Boergondische Sferen in het idyllische Woudenberg, vlakbij Utrecht. Een landelijk buitenfestival in het groen, helemaal gewijd aan lekker en lokaal eten. Er is een markt met veel lokale lekkernijen, van verse aardbeien tot ... lees verder...

Maanzaadmuffins van Delia
Mijn baklustige oog viel meteen op de maanzaad-citroenmuffins in het gisteren besproken bakboek van Delia, De Kunst van het Bakken. Volgens haar zijn ze een variant ‘op die van een beroemde koffieketen’. Dat zei mij niks, maar citroen en maanzaad vind ik allebei heerlijk, dus kom maar op. Volgens ... lees verder...

Delia’s Bakboek, De Kunst van het Bakken
Wat nou Nigella en Jamie? Delia was eerst. Ze is en blijft mijn grote kookheldin, Delia Smith, met haar Summer Collection en Winter Collection. Haar bakbijbel Delia’s Cakes uit 1977 (!) is intussen verschenen in een geheel bijgewerkte editie, én in Nederlandse vertaling, De Kunst van het Bakken. ... lees verder...

Project Vlierbloesemchampagne
Om volstrekt onduidelijke redenen heb ik nog nooit zelf iets gedaan met vlierbloesem. En dat terwijl ik toch dol ben op alles met vlierbloesem erin, van limonade en siroop tot natuurlijk Hugo. Dus het werd hoog tijd om aan de slag te gaan. En omdat een mens heus niet altijd het wiel zelf hoeft uit ... lees verder...

Burrata met gedroogde tomaten
Wat doe je nou met die zelfhalfgedroogde tomaten van gisteren? Ik maakte er onder andere twee heel verschillende vegetarische salades mee. Allebei met als tweede hoofdingrediënt burrata. Een van mijn allerfavorietste ingrediënten als ik in Italië ben, al was het maar omdat je in ons land zelden of ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 226
- Pagina 227
- Pagina 228
- Pagina 229
- Pagina 230
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »