Recente berichten

Gratis picknick in het Vondelpark
Ter ere van de 150e verjaardag van het Amsterdamse Vondelpark, kreeg Albert Heijn het onzalige idee om er vandaag de grootste picknick van Nederland te houden. Volgens mij hebben we die al elke mooie zaterdag. Of willekeurig welke zonnige dag van de week. En ik kan het weten, want ik woon er om de ... lees verder...

Dé Hilton Haringparty
Haring is gezond, een echt vaderlands product en niet overbevist dus verantwoord. Er is maar één probleem: ik hou niet zo van haring. Vies is een groot woord, bovendien, vies zeg je niet van eten, eten is nooit vies. Tenzij het zuurkool is, maar dat is een ander verhaal. Nee, ik hou gewoon niet zo ... lees verder...

Aubergine parmigiana
Films over eten, wie lust ze niet? We hebben natuurlijk elk jaar het Film Food Festival, maar er zijn ook restaurants die erop inspelen. Zo las ik een tijdje terug over een restaurant – ik weet helaas niet meer welk – dat een speciale avond organiseerde: het vertonen van de film La Grande Bouffe en ... lees verder...

Gele courgettes
Kleine courgettes zijn al heerlijk, maar kleine gele courgettes zijn helemaal een feest. Hier moet je er met een lantaarntje naar zoeken (tip: de Turkse groenteboer), maar afgelopen weekend kwam ik ze volop tegen in de Franse supermarkt. Ze smaken echt anders dan groene, veel aromatischer. En kleine ... lees verder...

Hellmann’s mayonaise
Hellmann’s mayonaise is onlangs feestelijk geïntroduceerd in Nederland. Nu hoor ik u denken: ‘Huh, maar die hadden we toch al lang?’ Inderdaad, menig supermarkt heeft dit fameuze Amerikaanse merk in de collectie, zij het vaak verstopt in het specialiteitenschap. Dat blijken geïmporteerde potten te ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 225
- Pagina 226
- Pagina 227
- Pagina 228
- Pagina 229
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »