Recente berichten

Granola
Brood is helemaal uit, dat kan niemand ontgaan zijn. Havermout daarentegen is juist hip, hot en happening. Wie had dat ooit kunnen denken? Het begon ermee dat ‘overnight oats’ ineens opdoken op alle foodblogs. In feite gewoon havermoutvlokken die vast een nachtje hadden mogen dobberen in iets nats. ... lees verder...

Pasta met coquilles, doperwt en pancetta
Tja, hoe gaan dingen in de keuken? Gerechten ontstaan heel vaak toevallig, gewoon gebaseerd op wat ik voorhanden heb in combinatie met iets wat ik al eens eerder heb gemaakt. Of in combinatie met een recept van een ander, want waarom altijd maar weer zelf dat wiel uitvinden? Dit kliekjesrecept ... lees verder...

Mozzarella met granaatappel
Ik deed afgelopen vrijdag natuurlijk wel lacherig over het boek Honestly Healthy, maar ik zei er ook bij dat als je om al die yaconsiroop, hennepmelk, xylitol, rauw vlaszaad, pijlstaartpoeder (wat dus arrowroot is) en maca-poeder heen werkt, er best een hoop lekkers in staat. Zoals de salade van ... lees verder...

Kip Kiev
Amsterdam is een dorp. Sterker nog, wij hoofdstadbewoners komen vaak ons eigen buurtje niet eens uit. Het Rijksmuseum? Dat staat er volgende week ook nog. De Bijenkorf? Ach, daar zitten ze vooral te wachten op Russen en Chinezen. Demonstratie op de Dam? Niks van gemerkt. Gelukkig dient zich af en ... lees verder...

Kip met citroen en koriander
(4 personen) Bereiden: 15 minuten In de pan: 60 minuten Een heel eenvoudig kipgerecht, maar wel geraffineerd door de saffraan en de gepekelde/ingemaakte citroenen. Die kun je kopen bij Turkse/Marokkaanse winkels of op de markt. Er wordt gevochten om de goudgele saus, die heerlijk is om wat ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 240
- Pagina 241
- Pagina 242
- Pagina 243
- Pagina 244
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


