Recente berichten

Kookboek Honestly Healthy
Een alkalisch kookboek, nee, inderdaad, dat ontbrak nog aan mijn geluk. Al was het maar omdat ik geen flauw benul heb wat het is. In het vegetarische kookboek Honestly Healthy* hebben de auteurs Natasha Corrett en Vicki Edgson er 35 pagina’s voor nodig om het uit te leggen, en ik heb nog steeds geen ... lees verder...

Bakken met Karin
Zo. Hij is naar de drukker! Dan heb ik het over mijn nieuwe kookboekje getiteld Bakken met Karin. Een, je raadt het al, bakboekje. Na mijn vorig jaar verschenen Handboek Oven wil ik graag nogmaals mijn bakliefde met je delen, dit keer in de vorm van een handzame compilatie van mijn 40 ... lees verder...

Huize van Wely Drambuie Carré
Ik ben niet van de sterke drank. Tenzij het in het eten gaat, denk: chocolademousse met whisky. Dus toen patisserietempel Huize van Wely (sinds 1922) vroeg of ik geïnteresseerd was in een kijkje achter de schermen bij het maken van hun nieuwe chocolade-Drambuie-creatie, toen toog ik terstond naar ... lees verder...

Kaiserschmarrn
Voorjaarsvakantie, dus half Nederland vertrekt weer naar Oostenrijk, of is er al. Ons platte kikkerlandje telt verrassend genoeg een slordige 1,2 miljoen skiërs, en ruim de helft daarvan praktizeert zijn hobby in dat gemütliche Alpenland. Weet ik dankzij het Oostenrijks Toeristenburo, dat me ook ... lees verder...

Kippenbouillon van hergebruikte kip
Wij gooien met z’n allen te veel voedsel weg. Het loopt zo de spuigaten uit, dat zelfs de Rijksoverheid zich ermee gaat bemoeien en ons middels een speciale campagne bestraffend toespreekt. We schijnen vooral veel brood, rijst, pasta, groenten, fruit en zuivel weg te kieperen. Maar hoe zit het met ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 241
- Pagina 242
- Pagina 243
- Pagina 244
- Pagina 245
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


