Recente berichten

Italiaanse bonenspread
(4 personen) / Vegetarisch Bereiden: 5 minuten Geschikt als borrelhapje op een toastje of om te dippen met bijvoorbeeld wortelreepjes, als voorgerecht, maar ook heerlijk als lunch op een dikke volkorenboterham. Nodig): 1 groot blik witte bonen 2 eetl citroensap 10 zongedroogde tomaten ... lees verder...

Appelbeignets of appelflappen
Of ik niet iets kon doen met oliebollen, vroeg de redactie van Trouw, voor de laatste aflevering van het jaar? Tja. Ik ben weliswaar erg van het zelf doen, maar oliebollen? Daar hebben we toch de hardwerkende middenstand voor, in de vorm van banketbakkerijen en dwars door het straatbeeld walmende ... lees verder...

Kerstkransjes
Je kent Foodlog toch wel? Die scherpzinnige discussiesite over voedsel in al zijn facetten? Alleen wordt daar naar mijn bescheiden mening soms zo veel aandacht besteed aan praten, dat het koken er compleet bij inschiet. Laat staan het bakken. Maar gelukkig zijn er een paar culischrijvers, waaronder ... lees verder...

Tiramisu in een glas
Heerlijk hoor, die decembermaand, wanneer de supermarkten weer losbarsten met hun speciale feestdagenassortiment. In de donkere dagen voor kerst treft u mij steevast schaterlachend tussen de schappen. Je kunt er treurig van worden, maar waarom zou je? Kennelijk is er behoefte aan. Het begint al met ... lees verder...

TaarT in Maastricht
Een leuke plek voor een kopje thee met taart. Horeca-etablissement TaarT in Maastricht heeft een gemoedelijk bric-a-brac-interieur in een sfeer die ze zelf als ‘künstlerisch’ omschrijven. Whatever that may be. Gezellig is het er zeker, en je zit lekker in een mooi hoog pand onder een kroonluchter ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 246
- Pagina 247
- Pagina 248
- Pagina 249
- Pagina 250
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


