Recente berichten

Het Nieuwe Aaltje in Deventer
Deze zaterdagmiddag ben ik te gast in de spiksplinternieuwe kookboekwinkel van Het Nieuwe Aaltje, de leukste kookboekwinkel van Deventer en verre, verre omstreken. Ze zijn net verhuisd en pas volgende week is de officiële opening, maar wij vieren stiekem nu alvast een feestje. De oven in de winkel ... lees verder...

Spaanse bonensoep met chorizo
(4 personen) Bereiden: 20 minuten Wachten: 30-40 minuten Lekker back to basics. Voor deze soep kun je natuurlijk zelf bonen weken en koken, maar met een blik bonen gaat het ook prima. De knoflook wordt gepoft in de oven zodat hij lekker zoetig wordt, en de chorizo en pimentón zorgen voor wat ... lees verder...

Curry met pompoen
Op zoek naar een smakelijk recept om als eerste uit te proberen uit het gisteren besproken boek I love groenten hád ik natuurlijk kunnen kiezen voor het "Stamppotje rucola met azijnuitjes en parmezaancracker". Of voor de "Gegrilde witlof met sinaasappeldressing en cabrales". Maar er lag nog een ... lees verder...

Kookboek I love groenten
Onhandig, een boektitel met een hartje erin, dat heeft mijn toetsenbord niet. Althans, ik heb het nog niet kunnen vinden. Het nieuwe, geheel vegetarische, boek van Janneke Vreugdenhil heet I love groenten, maar dan dus met een hartje in plaats van dat ‘love’. En dat ze haar hart heeft verpand aan ... lees verder...

Wasabi
Van mierikswortel is het een kleine stap naar wasabi. Laatst kreeg ik zomaar ineens een verse wasabistengel cadeau, van het Conservatorium Hotel, waar ze op de Aziatische toer zijn. Hij zat in een glimmend zwart doosje met daarin een zorgvuldig in doek ingepakte stengel, zo fraai, dat ik hem ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 249
- Pagina 250
- Pagina 251
- Pagina 252
- Pagina 253
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »