Recente berichten

Carpaccio met mierikswortelsaus
Wij zijn in ons land niet zo van de mierikswortel. Als we het al gebruiken, dan uit een potje. Uit een potje: Kühne mierikswortel Inhoud: Mierikswortel, brandewijnazijn, water, plantaardige olie, glucose-fructosestroop, suiker, zout, voedingszuur citroenzuur, antioxidant natriummetabisulfiet, ... lees verder...

Tabouleh met scampi van Jeroen Meus
Zoals beloofd vandaag een recept van Jeroen Meus, van het fijne Vlaamse kookprogramma Dagelijkse Kost, uit het gelijknamige kookboek, zoals ik gisteren al schreef. Een fleurige tabouleh met couscous, groenten, kruiden, een geurige korianderpesto en kortgebakken scampi. Feestelijk, maar toch ... lees verder...

Kookboek Jeroen Meus – Dagelijkse Kost
Het boek verscheen al eerder in 2011, maar kennelijk deed het toen niet zoveel, daarom probeert Jeroen Meus het opnieuw met een uitgave van Dagelijkse kost 1, maar nu inclusief verklarende woordenlijst Vlaams-Nederlands. Vorige week mocht ik hem interviewen voor Trouw, dat kun je a.s. zaterdag lezen ... lees verder...

Kitchenaid Pastamaker
De afgelopen maanden moest elke dinergast eraan geloven: verse pasta. En dat allemaal dankzij een opzetstuk voor de Kitchenaid keukenmachine. Die machine had ik al langer, maar je weet hoe het gaat, voor je het weet wil je méér, en dan komen er zomaar ineens accessoires om de hoek kijken die je dan ... lees verder...

De poederij: koken à la pakjes en zakjes
Ontwerpster Femke Mosch voert het koken met pakjes en zakjes door in extreme vorm: met poeders. Want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Met een batterij poeders kun je immers elk gerecht maken wat je maar wilt, van Italiaanse spaghetti bolognese tot exotische bobotie. Dat wil ze deze ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 250
- Pagina 251
- Pagina 252
- Pagina 253
- Pagina 254
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »