Recente berichten

Lemon curd
Ik kreeg laatst toch zo’n wonderlijke e-mail. Gericht aan ‘Geachte mevr. de Vries’, daar begon het al mee. ‘Bijna dagelijks lezen we uw recepten en proberen we ze ook uit. Helaas, de laatste keer wilden we de Lemoncurrysoep maken maar er was een groot probleem. Wij wonen in Diemen en om dat ... lees verder...

Le Creuset tarte tatin vorm
Wat ik nou toch voor moois tegenkwam toen ik bij vriendin C. ging eten, een tarte tatin vorm van Le Creuset. Je weet wel, dat Franse merk van die onmisbare, eeuwigdurende stoofpannen. Ook deze bakvorm is van geëmailleerd gietijzer en van buiten gezellig rood. Dat speelt ook mee in de ... lees verder...

Reindling (tulband met noten)
Van de zomer was ik op een culinair tripje aan de beeldschone Wörthersee in Oostenrijk. Dat het weer daar razendsnel kan omslaan bleek toen een onschuldig uitziend plukje grijze wolken ineens losbarstte in een noodweer, net toen we de uitzichttoren wilden beklimmen. Dan maar in het restaurant ... lees verder...

Tuc zelf bakken
Op de terugweg van mijn interview voor Trouw met Michael Moss over zijn boek Zout, suiker, vet rende ik nog even de supermarkt in. Daar stuitte ik op een meisje in banaangeel trainingspak met een dienblad vol Tuc. Tucjes! Toeval bestaat niet: hét voorbeeld van zout, suiker en vet tezamen in een ... lees verder...

Boek Zout, suiker, vet
Een onverwachts razend-interessant boek, dat Zout suiker vet. Zeker voor wie de zoveelste litanie verwacht tegen de voedingsindustrie die boos en kwaadaardig is en ons allemaal te dik heeft gemaakt. Ja ja. En dan ook nog die ondertitel ‘Hoe de voedselindustrie ons in zijn greep houdt’, wat volgens ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 251
- Pagina 252
- Pagina 253
- Pagina 254
- Pagina 255
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


