Recente berichten

Wortels met kruidkoek
Op zoek naar een recept uit het boek Echt Eten waar ik het gisteren over had stuitte ik op veel aanlokkelijke dingen, maar het seizoen en andere praktische bezwaren (hoe kom ik in aan rozenbottels?) deden een hoop gerechten afvallen. Dan maar iets met wortelen, altijd goed. De gestoofde wortels met ... lees verder...

Kookboek Echt Eten van Jonathan Karpathios
Groenten zijn hip, groenten zijn hot, groenten zijn happening. ‘Groentekok’ Jonathan Karpathios bracht net een kookboek uit, Echt Eten. Hij hanteert in zijn restaurant Vork & Mes, in het toch niet als bijster trendy bekend staande Hoofddorp, het 80/20 principe: zijn maaltijden bestaan uit 80% ... lees verder...

Doe mee met de Antipakjesavondmatinee (editie twee)
Op veler verzoek komt er in 2013 een tweede editie van de Antipakjesavondmatinee! Even uitleggen wat het ook alweer is? Niets ten nadele van Sinterklaas en zijn pakjesavond, integendeel, maar het lijkt wel of het in Nederland elke avond pakjesavond is, iedereen kookt maar met pakjes (en zakjes). ... lees verder...

Warme chocoladetoetjes (moelleux au chocola)
Aan de supermarkt te zien zijn wij een volk van yoghurt en vla en af en toe een Mona-puddinkje. Tot het Engelse merk Gü opdook, met machtige toetjes in een glazen bakje, per twee verpakt in een artistiek vormgegeven kartonnen doosje. Uit een bakje: Gü After Dark Chocolate melting middles Inhoud: ... lees verder...

Het Nieuwe Aaltje in Deventer
Deze zaterdagmiddag ben ik te gast in de spiksplinternieuwe kookboekwinkel van Het Nieuwe Aaltje, de leukste kookboekwinkel van Deventer en verre, verre omstreken. Ze zijn net verhuisd en pas volgende week is de officiële opening, maar wij vieren stiekem nu alvast een feestje. De oven in de winkel ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 252
- Pagina 253
- Pagina 254
- Pagina 255
- Pagina 256
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


