Recente berichten

Tabouleh met scampi van Jeroen Meus
Zoals beloofd vandaag een recept van Jeroen Meus, van het fijne Vlaamse kookprogramma Dagelijkse Kost, uit het gelijknamige kookboek, zoals ik gisteren al schreef. Een fleurige tabouleh met couscous, groenten, kruiden, een geurige korianderpesto en kortgebakken scampi. Feestelijk, maar toch ... lees verder...

Kookboek Jeroen Meus – Dagelijkse Kost
Het boek verscheen al eerder in 2011, maar kennelijk deed het toen niet zoveel, daarom probeert Jeroen Meus het opnieuw met een uitgave van Dagelijkse kost 1, maar nu inclusief verklarende woordenlijst Vlaams-Nederlands. Vorige week mocht ik hem interviewen voor Trouw, dat kun je a.s. zaterdag lezen ... lees verder...

Kitchenaid Pastamaker
De afgelopen maanden moest elke dinergast eraan geloven: verse pasta. En dat allemaal dankzij een opzetstuk voor de Kitchenaid keukenmachine. Die machine had ik al langer, maar je weet hoe het gaat, voor je het weet wil je méér, en dan komen er zomaar ineens accessoires om de hoek kijken die je dan ... lees verder...

De poederij: koken à la pakjes en zakjes
Ontwerpster Femke Mosch voert het koken met pakjes en zakjes door in extreme vorm: met poeders. Want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Met een batterij poeders kun je immers elk gerecht maken wat je maar wilt, van Italiaanse spaghetti bolognese tot exotische bobotie. Dat wil ze deze ... lees verder...

Thaise nasi
Ik ben blij hoor, met de vele verzoeken die ik krijg voor mijn rubriek in Trouw, laat ik dat voorop stellen. Maar omdat ik ook zelf elke keer weer geïnspireerd raak in de supermarkt en producenten mij regelmatig hun nieuwe creaties opsturen, is de lijst met mogelijke onderwerpen inmiddels zo lang, ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 254
- Pagina 255
- Pagina 256
- Pagina 257
- Pagina 258
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


