Recente berichten

Aperol Spritz
Mijn zomervakantie stond in het teken van oranje. In heel terrassend Italië glorieerde onze vaderlandse driekleur in de vorm van Aperol Spritz. En ik, toch redelijk vrouw van de wereld, had het nota bene nog nooit gedronken. Maar na de eerste slok was ik verkocht en wilde ik alleen nog maar ... lees verder...

Koken op de camping: salade met krieltjes
Gerechten die in één pan kunnen, die zijn het handigst op de camping, zo ver ben ik intussen, na vijf afleveringen kampeerkoken. En dan liefst iets wat niet zo nauw luistert. Niet wat betreft soort ingrediënten, want je weet maar nooit wat je ter plaatse kunt vinden, en ook niet wat betreft ... lees verder...

Plukkruidje
Laatst ontmoette ik de beste groenteboer van Nederland, en hij had toevallig iets leuks in z’n achterbak: Plukkruidje. Het vloog z’n winkel uit, zei ‘ie. Wat is het? Drie zakjes met verschillende soorten kruiden om thee mee te zetten. Nu ja thee, schooljuf als ik ben riep ik meteen dat je met ... lees verder...

Tabasco
Malle timing. Tabasco lanceert begin september een limited edition samen met Ron Blaauw die “de scepter [zwaait] als chef-kok in zijn gelijknamige tweesterrenrestaurant Ron Blaauw Amsterdam”, zoals het doosje vermeldt. Weten ze bij de beroemde Amerikaanse pepersaus niet dat hij een half jaar geleden ... lees verder...

Vispannetje en tortilla (2x campingkoken)
Naast recepten ontving ik voor mijn zomer-camping-rubriek een karrevracht aan praktische tips. Maar misschien wel de leukste kwam van de familie Scholten. Die hadden namelijk niet alleen een recept, maar vooral een wijze raad voor de jakkerende moderne reiziger. Kamperen is namelijk onthaasten. En ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 257
- Pagina 258
- Pagina 259
- Pagina 260
- Pagina 261
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 570
- Ga naar Volgende pagina »