Recente berichten

Sangria
Hoezo is sangria oubollig jaren-zeventig? Ik had het ook al jaren niet meer gedronken, maar laatst in het zonnige Valencia smaakte het ineens weer opperbest. Toen heb ik ook maar meteen aan de kok die het me serveerde (dezelfde Gregorio als van de paella) gevraagd naar zijn recept. Overigens zeggen ... lees verder...

Zomerdrankje: Hugo
Vorige week om deze tijd zat ik in Oostenrijk driemaal daags aan de Hugo.’Oe-ghoo’, zeggen ze zelf. Zucht. Hugo-Heimweh. En het is nog hip ook, volgens collega Marjan Ippel. Maar wat is het? Een friszoetfruitig zomerdrankje dat op elk terras weer net even anders smaakt. Het kan met wijn, maar liever ... lees verder...

Cursus kookboek schrijven 10: vormgeving
Hoe is het toch met dat boek Zonder Pakjes & Zakjes 2? Even leek het in deze cursus Kookboek schrijven alsof mijn werk erop zat, maar dat kwam omdat in de tussentijd iemand anders aan de slag ging, namelijk vormgever/art director Freddy Vermeulen, waar ik al drie boeken eerder mee samenwerk. Aan ... lees verder...

Agua de Valencia cocktail
Bubbels met sinaasappelsap, dat is kort samengevat ‘Water uit Valencia’. Sinaasappels hebben ze namelijk in overvloed rondom de stad, en cava is in dit land ook nooit ver weg. Sinaasappellikeur hoort ook nog in deze cocktail, al komt die dan van de Franse buren. En in Café de Las Horas (foto), waar ... lees verder...

Café de las Horas
Zo’n cafeetje zou je zelf om de hoek willen hebben, maar je moet er toch echt voor naar Valencia. Onalledaags interieur, leuke mensen, lekker terrasje in de schaduw. In Café de las Horas serveren ze zo’n beetje alles tussen thee (er is een uitgebreide theekaart) en cocktails, en die twee mixen ze ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 264
- Pagina 265
- Pagina 266
- Pagina 267
- Pagina 268
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »