Recente berichten

Käsnudeln
Zeg je Karinthië, dan zeg je Käsnudeln. Kaasnoedels. Niet te verwarren met Knödel, die melige bonken waar ze in de rest van Oostenrijk om volstrekt onduidelijke redenen zo dol op zijn. Käsnudeln zijn meer als smeuïge ravioli, maar dan buitensporig groot en decoratief dichtgefrutseld, denk aan een ... lees verder...

Tapasbar La Pulperia
Ik was nog niet klaar met mijn nieuwtjes uit Valencia hoor. Mocht je er deze zomer naartoe gaan, ga dan vooral even langs bij Nelly in de Mercado Central. Als je via de visingang (aan de rechterzijkant, tegenover de kerk) de markt binnen gaat, loop je meteen tegen haar kraam op. La Pulperia, heet ... lees verder...

Kruidenboter zonder zakje
De vakantie staat voor de deur, we doen het deze aflevering eens lekker makkelijk. Of nu ja, het is wel een heikel onderwerp hoor, kruidenboter. Niet vanwege de Boter Is Toch Heel Erg Slecht Voor Ons-kwestie, over die helaas zeer succesvolle indoctrinatie van de industrie heb ik het hier al eens ... lees verder...

Zomertruffel
Eten wij wel genoeg truffel, zo met z'n allen? Vast niet. Bert van Buschbach wel, die jaste er vorig jaar tweehonderd kilo doorheen. Nu ja, niet in zijn eentje hoor, hij heeft een restaurant, De Compagnon in Amsterdam. Twee jaar geleden schreef ik ook al eens over hem. Toen ‘deed’ hij nog honderd ... lees verder...

Zevenbladquiche
(4 personen) / Vegetarisch Bereiden: 15 minuten In de oven: 15 + 30 minuten Quiche uit eigen tuin bij wijze van onkruidbestrijding. Maar met spinazie uit de winkel kan het ook. Nodig: 1 vergiet vol zevenbladblaadjes 5 plakjes diepvriesbladerdeeg 1 ui 1 flinke knoflookteen 3 ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 263
- Pagina 264
- Pagina 265
- Pagina 266
- Pagina 267
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »