• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Caprese met sardientjes

Netflix had ik afgezworen, maar toen kreeg ik een gratis abonnement via mijn telefoonprovider, en dan zegt een mens natuurlijk geen nee, en nu heb ik ... lees verder...

Ingemaakte courgette

De mussen vallen van het dak, maar Nadia Zerouali (tv-kok, kookboekenauteur en ondernemer) serveert binnen in haar Couscousbar in Amsterdam-Oost een ... lees verder...

Groene groente met tuinkers

‘Ik ben toch geen konijn!’ Je hoort het ouderwets carnivore types nog wel eens sputteren als ze een groene salade krijgen voorgeschoteld. In Frankrijk ... lees verder...

Recente berichten

Moes van rabarber en aardbei

Tja, hoe gaat dat? Je bent bij de groenteboer gezwicht voor van die prachtige rabarberstengels, lekker om crumble mee te maken, maar dan is het ineens warm en ben je vergeten de oven aan te zetten en heb je geen puf om kruimeldeeg te maken. Dat is het moment dat je ineens denkt aan rabarbermoes. ... lees verder...

Groentefriet

Ja hoor, dilemma. Natuurlijk is het een loffelijk streven om kinderen aan de groente te helpen. Lukt het niet linksom, dan maar rechtsom. Nota bene een voedingstechnoloog (Marc van Hulst) had thuis ook zo’n ajakkes-groente-zoon, en kwam aldus op het idee om groente te maken in de vorm van een ... lees verder...

Zelf kroketten bakken à la Van Dobben

Altijd als buitenlanders vragen naar specialiteiten uit de Hollandse keuken sta ik een beetje met de mond vol tanden. Bij uitleg over snert en stamppot, word ik altijd een beetje meewarig aangekeken. Maar gelukkig hebben we onze kroketten nog! Een vaderlands staaltje gastronomisch genieten. Samen ... lees verder...

Cheesecake

Taart met zuivel, laten we het daar eens over hebben. In feite zijn er twee basistypes cheesecake, namelijk via de warme of de koude methode. Bij de warme methode bakt de taart langzaam in de oven en wordt gewoonlijk pas uren later wél weer koud geserveerd. Bij de koude methode komt er geen oven aan ... lees verder...

Schwarzwalder Kirschtorte

Maandag was ik tijdens mijn wijnreis in het Zwarte Woud, in een heus kasteel bovenop een berg met eigen wijngaard (Schloss Eberstein) en eigen sterrenchef (Bernd Werner). Dé plek en dé man voor een workshop Schwarzwalder Kirschtorte bakken. Nu ja, bakken. Dat bakken had hij alvast gedaan. Wij, een ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 266
  • Pagina 267
  • Pagina 268
  • Pagina 269
  • Pagina 270
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 571
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • de makkelijke Franse keuken De makkelijke Franse keuken € 27,99 Oorspronkelijke prijs was: € 27,99.€ 17,99Huidige prijs is: € 17,99.
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN