Recente berichten

VOC-kaas
Nou ja zeg, ineens post van de VOC in de brievenbus. Een plat stukje kaas, gewoon in een envelop met een postzegel erop. Het blijkt het resultaat van een samenwerking tussen kaasmaakster Mirjam van Hest en chefkok Rogér Rassin van het Amstelhotel. Waarom deze VOC-kaas? “Puur, eerlijk, ... lees verder...

Lasagne melanzane
Dat heb ik weer. Net nadat ik mij sufgepiekerd heb over vegetarische antipakjesrecepten, komt Verstegen met een zesdelige kruidenmixlijn speciaal voor vegetarische gerechten. We schijnen al met ruim 80% te zijn, wij Nederlandse flexitariërs die steeds vaker een dagje geen vlees eten. Gek genoeg ... lees verder...

Honingtomaat verkozen tot beste tomaat van Nederland
De Wasserbombe is heus passé, ons land heeft volop lekkere tomaten. Alleen is het voor de consumenten lastig om ze te vinden, want supermarkten willen liefst niet te veel soorten, en het moet vooral allemaal zo goedkoop mogelijk. NieuwVers is een initiatief van Urgenda en Foodlog om kwekers met hun ... lees verder...

Cursus kookboek schrijven (deel 9: illustraties)
Deze cursus nadert zijn einde, we zijn er bijna! Niet alle gerechten kunnen paginagroot op de foto in een kookboek. Dan zouden er veel minder recepten in het boek passen, en het is al genoeg geschipper. Maar ook recepten die veroordeeld zijn tot een kleine kolom in plaats van een volle pagina, ... lees verder...

Cursus kookboek schrijven (deel 8: fotografie)
Je kunt nog zulke likkebaardende recepten optypen, de gemiddelde mens is visueel ingesteld. Een belangrijk onderwerp in deze snelcursus kookboek schrijven. Pas bij een appetijtelijke foto komt de lezer in de benen. Lees: rent naar de keuken om aan de slag te gaan. En dat is wat je wilt als ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 268
- Pagina 269
- Pagina 270
- Pagina 271
- Pagina 272
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »