Recente berichten

Lasagne zonder paard
Is het nou afgelopen met die paardentoestanden? Eerst in de lasagne, toen in de chili con carne, en daarna weer in de Ikea-balletjes. Er is niks mis met paardenvlees, we eten het al lang (de frikandel!), ook al weten we het niet. Althans, we doen alsof. Wij willen namelijk liever niet weten wat we ... lees verder...

Lentefrittata met wintergroenten
Lente? Het is nog lang geen lente. Zeker niet op eetgebied. Nog niks te bespeuren in de winkel, nu ja, behalve raapsteeltjes dan. Verder is het overal nog volop knollen en wintergroenten. Dus dan is het zaak om een en ander gewoon slim te combineren. Een lente-achtig gerecht met winterse ... lees verder...

Boterkoek met echte boter
Waar o waar is toch de boterkoek gebleven? Vroeg ik mij af toen ik in een grote supermarkt ineens tegen een pak boterkoekmix opliep. Jeugdsentiment! De gemiddelde winkel heeft het al jaren niet meer in de schappen. Want boterkoek, dat vraagt om boter. En u weet, boter is Heel Erg Slecht. Vinden we ... lees verder...

Linzenflan met courgette
(12 stuks) / Vegetarisch Bereiden: 20 minuten In de oven: 20 minuten Dit recept is van mijn Gast van de Maand Sabijn Metz. Die heeft al jaren een huis in de Auvergne waar ze dankzij haar Franse buren al vele receptvariaties met de lokale linzen heeft leren maken. Zoals deze linzenflan met ... lees verder...

Lazy Sunday: eten in restaurant La Rive
Wanneer je zoals ik altijd en eeuwig in de keuken staat, dan heb je ook regelmatig juist géén zin in koken. Gelukkig zijn er talloze opties paraat in de vorm van de toko, Thai en pizzeria tot thuisbezorg-goulash of scooter-sushi. Je ziet: ik ben heel gewoon gebleven. Maar als er dan ineens een ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 279
- Pagina 280
- Pagina 281
- Pagina 282
- Pagina 283
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


