Recente berichten

Rode croco wijnkoeler
Een Universele Koeler, die had ik nog niet. Wel een zeer elegant verzilverd gevaarte voor feesten en partijen waar moeiteloos tien flessen in kunnen dobberen. Maar wanneer heeft een mens nu meteen tien koele flessen nodig? Om maar te zwijgen over het feit dat er nooit genoeg ijsblokjes voorradig ... lees verder...

Wolkencake chocolade
Dat heb ik weer. Probeer ik eens uit onderzoeksjournalistiek oogpunt een pak Dr. Oetker Wolkencake, wordt het ondanks de minutieus opgevolgde instructies en de ‘lukt altijd garantie’ op het pak bij mij een onooglijk soort ingezakte halve koksmuts. Alleen dan bruin. Geen zee in de keuken gaat mij te ... lees verder...

Feestrecept: zalm uit de oven
Gisteren at ik een beetje van mezelf en een beetje van een ander. Waarom altijd zelf het wiel uitvinden als iemand anders dat al voor je heeft gedaan? De zalm uit de oven van Nicoletta zag er zo lekker uit, die moest het worden voor mijn feestelijke paasdiner. Dat overigens werd omgezet in een ... lees verder...

Chocoladetaart met paaseitjes
'Jouw paaseichocotaart staat in Allerhande!' kreeg ik van meerdere kanten te horen. Nee hoor, dat is weliswaar een chocoladetaart voor Pasen, maar niet de mijne. Die van mij is mooier - ahum, al zeg ik het zelf - en heeft bovendien een extra, zeer cruciaal element een onvergetelijke romige laag ... lees verder...

Viscuisine
Viscuisine? Tja, de viscuisine was eerlijk gezegd een beetje van mijn radar verdwenen. Tot ik laatst een mailtje kreeg van een lezeres die anderhalf jaar geleden de aanvraag voor het recept van zelfgemaakte viscuisine had ingediend, en die nog altijd met smart zat te wachten. De verlanglijst voor ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 277
- Pagina 278
- Pagina 279
- Pagina 280
- Pagina 281
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


