Recente berichten

Flammkuchen
Allemaal weer terug van herfstvakantie? Misschien is het toeval, maar mij valt op dat steeds meer mensen een huisje in Frankrijk hebben. Dat komt mij bijzonder goed uit: met de toename van het aantal logeeradresjes is de prangende behoefte aan een eigen optrekje in la douce France weer vrolijk op ... lees verder...

Nieuw van Tony’s Chocolonely
Wie kent ze niet? De mooi dikke, maar vooral slaafvrije chocoladerepen van Tony’s Chocolonely, alweer zeven jaar geleden in het leven geroepen door Keuringsdienst van Waarde-journalist Teun van de Keuken. En zo heerlijk tegendraads (en enorm onhandig) puur in een blauw jasje, melk in een rood, ... lees verder...

Risotto con funghi
Italianen mogen dan reuze gezellig dolce vita-achtig overkomen, eten is Serieuze Business en recepten zijn heilig. Italiaanse vrienden hebben het nu nóg over mijn lasagne van jaren geleden met salami erdoor. Not done! Ook Nigella Lawson krijgt met haar nieuwe televisieserie Nigellissima de wind van ... lees verder...

Vegetarisch restaurant Joia in Milaan
Pietro Leemann komt naar Nederland! Nooit van gehoord zeker? Ik tot voor kort ook niet, maar de Zwitsers/Milanese chef komt dinsdag praten én koken in Eindhoven tijdens een bijeenkomst georganiseerd door Kookboek van het Jaar. Ach, hoe gaan die dingen. Ik werd afgelopen zomer in kookboekhandel De ... lees verder...

Kookboek Kookkaravaantje
Van Arabia is het maar een kleine stap naar Kookkaravaantje. Een handzaam miniboekje als vervolg op het reiskookboek Kookkaravaan dat vorig jaar werd uitgeroepen tot Kookboek van het Jaar. En er wereldwijd bij de Gourmand Cookbook Awards met de 3e prijs vandoor ging. Ik dacht abusievelijk dat dit ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 288
- Pagina 289
- Pagina 290
- Pagina 291
- Pagina 292
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »