Recente berichten

Kookboek Kip
Ik kan er niks aan doen. Als ik een kookboekje Kip in handen krijg, dan zingt het in mijn hoofd meteen: ‘Kip, het meest veelziiiijjjjdige stukje vlees, kaas eh kist, kip’. Naar dat filmpje waar ik elke keer weer enorm om moet grinniken: http://www.youtube.com/watch?v=73G39hyBOxg Maar goed. ... lees verder...

Boeuf Stroganoff
Is het de tijdgeest? De afgelopen maanden kreeg ik voor mijn antipakjeskookrubriek in Trouw ineens diverse malen een aanvraag voor een recept van doe-het-zelf Boeuf Stroganoff, dus zonder pakje of zakje. Ik moest even diep nadenken. Was dat niet iets jaren-zeventig-achtigs met veel champignons en ... lees verder...

Screaming Beans
Nee, het is niet echt een naam voor een restaurant, nee. ‘Maar we zijn ook geen restaurant maar een wijnbar’, zegt de eigenaar. Dat maakt het er niet overzichtelijker op ;-) Van huis uit is Screaming Beans een koffiebar in Amsterdam-Centrum. Zojuist is er onder dezelfde naam een tweede vestiging ... lees verder...

Thuisbezorgservice Goulash@Home
Of ik een proefbekertje goulash wilde testen, huisgemaakt zonder pakjes of zakjes? Tja, ook ik heb wel eens geen zin om zelf te koken, dus graag, kom maar op! Selina Wouda en haar Roemeense vriend Chris Groza zijn vanuit hun eigen keuken zojuist een thuisbezorgservice begonnen in Amsterdam. ‘Nee, nu ... lees verder...

Eetfilm Haute Cuisine
Zelden zo’n suffe film gezien. En Frans én over eten, dus je zou denken spekkie voor ’t bekkie voor ondergetekende Francofiele smulpaap, maar niets bleek minder waar. Ik had vooraf niets over de nieuwe film Haute Cuisine (die in het Frans overigens Les saveurs du palais heet) gehoord, geen ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 286
- Pagina 287
- Pagina 288
- Pagina 289
- Pagina 290
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »