Recente berichten

Goeie Grutten
Het klinkt als een ouderwetse uitroep, goeie grutten. Popperdeflop! Mozeskriebel! Hemeltjelief! Asjemenou! Of als een titel van een stripboek, 'Suske en Wiske en de Goeie Grutten'. Maar nee, het is een doos met muesli van vaderlandse bodem. De EKO-tarwe komt van de Commandeursmolen in het ... lees verder...

Bah. Bakken met Canderel Stevia
Het is groen en het lag ineens in de brievenbus. Een bus met Canderel Green poeder op basis van stevia-extract. Stevia is hip en happening, als u het nog niet wist. Het zoete plantje bestaat al sinds mensenheugenis, maar is pas sinds kort op de Nederlandse markt toegestaan als suikervervanger. ... lees verder...

Zelfgemaakte Nutella
Laatst stond in de krant dat Nutella is gesued door een Amerikaanse moeder die meende haar kinderen een evenwichtig ontbijt voor te zetten, tot ze ontdekte hoeveel verzadigde vetten er in de boterhampasta zitten. Werd ze smakelijk uitgelachen? Welnee. Fabrikant Ferrero moet van de rechter nu vier ... lees verder...

Film Comme un Chef
Welke gladiool heeft bedacht om een kookfilm pal tijdens mijn vakantie in roulatie te laten gaan? Ik was warempel nog net op tijd om Comme un chef alsnog te zien, want dit is kennelijk alweer de laatste week dat hij draait in de Nederlandse bioscoop. En voor kookliefhebbers met een zwak voor ... lees verder...

Culinaire Kalender 2013 ligt in de winkel
‘De warme lucht is weer ons land uit’, zei de weerman vanochtend. Kunnen we de zomer alweer uitzwaaien? Ach ja, de avonden worden al weer zichtbaar korter, we gaan weer richting kerst en dan is het nog maar een klein stapje naar 2013. Niet zo gek dus, dat de Culinaire Kalender 2013 alweer in de ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 297
- Pagina 298
- Pagina 299
- Pagina 300
- Pagina 301
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


