Recente berichten

Eten op de Holland America Line
Toegegeven, ik dacht altijd dat een cruise maken iets voor bejaarde Amerikanen was. Tot ik laatst Jonnie en Thérèse Boer tegenkwam op de Ms Eurodam. Die zijn helemaal om. ‘Er werd net beneden een hele pallet kreeften naar binnen getakeld!’ roept Thérèse. En een lyrische Jonnie voegt daaraan toe: ‘Ik ... lees verder...

Fat daddio’s springvorm
Het lijkt een hoedje, maar het is een springvorm. En geen gewone. De Amerikaanse familiefirma Fat Daddio's is gespecialiseerd in bakvorm van geanodiseerd aluminium. Dat heeft als voordeel dat de warmte snel wordt doorgegeven waardoor gebak mooi gaar wordt, maar ook dat de lichtgewicht vorm eenmaal ... lees verder...

Gouden Windei 2012
Elke medestrijder tegen zinloze pakjes en zakjes verdient natuurlijk warme aandacht. Foodwatch ken je toch wel? De voedselwaakhond die nauwkeurig bijhoudt hoe consumenten belazerd worden waar ze bijstaan. Welk product was het meest misleidende van 2012? Er is een heuse verkiezing en je kunt nog tot ... lees verder...

Vanilleijs
De winter was koud, de lente heeft dit jaar niet plaatsgevonden, we richten ons nu gewoon op de zomer. Recessie of niet, alle terrassen zijn bezet met naar zon en lucht hunkerende stadse bleekneusjes. Bij mij om de hoek is een gloednieuwe ijswinkel verschenen op de plek van een exclusieve keukenboer ... lees verder...

Salade met kip, asperges en dragon
Soms is koken zo simpel, dat je er geen recept bij nodig hebt. Gewoon even kijken wat je nog hebt. Restjes geroosterde kip, wat postelein, asperges (want het is aspergetijd en we moeten te pas en vooral te onpas asperges eten!), gekookt eitje en even snel hupseflups zelfgemaakte dragonmayonaise want ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 299
- Pagina 300
- Pagina 301
- Pagina 302
- Pagina 303
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 570
- Ga naar Volgende pagina »