Recente berichten

Salade met rucola
Ik sta niet bekend om mijn groene vingers, maar elk jaar probeer ik het toch weer, met dat smulbalkon. Hoewel ik nog altijd de hinderlijke neiging heb om te veel te zaaien (met 1 zak wortelzaadjes kun je echt zes voetbalvelden vol potten zaaien, waarom vergeet ik dat steeds weer?), lijkt het dit ... lees verder...

Pindakaas
Tegenover light-producten sta ik per definitie argwanend - vet eruit betekent onvermijdelijk iets anders erin, meestal iets ongewenst - maar bij light pindakaas helemaal. Daar krijg je doodleuk minder pinda's voor je geld (77% in plaats van 85%) en maltodextrine ervoor in de plaats. Een zoet ... lees verder...

Uitslag culischeurkalender coverwedstrijd
We hebben een winnaar! In het kader van de publieksparticipatie vroegen we dit jaar maar eens aan kalenderminnend Nederland welke cover de leukste werd gevonden voor de Culinaire Kalender 2013. Immers, nog even en de boekwinkels liggen weer vol allerhande scheurkalenders, en aankoopbeslissingen gaan ... lees verder...

Gehakt met sperziebonen en satésaus
Nationale voedselwaakhond Foodwatch heeft vorige week het Gouden Windei uitgereikt aan Unilever’s Becel pro-activ wegens het meest misleidende product van 2012. ‘Want consumenten willen niet langer misleid worden!’ is de favoriete slogan van voorman Bart van Opzeeland. Ik waag dat te betwijfelen. ... lees verder...

Hollandse gehaktbal
Zoveel keus, in het gisteren besproken boek 100x Hollands. Maar ik heb niet zo’n zin in hachee, goulash, sukadelappen of bruinebonensoep. Hoe zou Eke Mariën de perfecte Hollandse gehaktbal maken, met stip op nummer 4 in de top 100? Er zijn immers meer gehaktbalrecepten dan wegen naar Appelscha? We ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 297
- Pagina 298
- Pagina 299
- Pagina 300
- Pagina 301
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 570
- Ga naar Volgende pagina »