Recente berichten

Gehaakte tompouce en cupcakes
Ik bewaar deerniswekkende herinneringen aan de tijd dat handwerken op de lagere school voor jongens bestond uit lekker timmeren, en voor meisjes uit haken en breien, wat ik geen van tweeën kon. Intussen zijn de tijden veranderd. Kinderen worden niet meer gepijnigd met klassikaal haak- of ... lees verder...

Risotto Gallo uit een pakje
Risotto uit een pakje? Mij niet gezien, slappe, smakeloze hap. Maar collega en Italianofiel Onno Kleyn vond die van Riso Gallo prima te doen, dus toen werd ik toch nieuwsgierig. Eerst moest hun ‘gewone’ pak Arboriorijst eraan geloven, voor het gewone doe-het-zelfwerk, maar toen die op was, werd het ... lees verder...

Gouden Tulp voor Het Nederlands viskookboek
Vandaag krijgt Bart van Olphen de Gouden Tulp uitgereikt voor zijn Nederlands Viskookboek. Uit tien boeken die al eerder een Zilveren Tulp kregen toegewezen beoordeelde een jury bestaande uit boekverkopers het kookboek uiteindelijk als het beste informatieve non-fictieboek van 2012. Uit het ... lees verder...

Pastagroenten
Al weken zien we Martine Bijl avond aan avond in een gezellig rood jurkje met witte stippen naast een onduidelijk brabbelende Italiaan de nieuwste Hak-trouvaille aanprijzen: PastaGroenten. Wat blijkt namelijk uit Hak-onderzoek? ‘80% van de Nederlanders eet minstens één maal per week pasta’, maar we ... lees verder...

Kookboek Chez Rachel
Keken jullie ook elke maandagavond naar Rachel? Rachel wie? Rachel Khoo! Een Engels meiske in jaren 50-jurkjes dat in haar eigen piepkleine keukentje in Parijs kookt als een Française met hier en daar een Engelse twist. En dat doet ze dus op maandagavond op de BBC. Deed moet ik zeggen, helaas, want ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 307
- Pagina 308
- Pagina 309
- Pagina 310
- Pagina 311
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


