Recente berichten

Handboek voor de foodstylist
Een van de vele activiteiten die ik ontplooi is foodstyling. Koken voor de foto. Voor mijn eigen kookboeken, waar ik er net weer met eentje bezig ben, maar ook voor tijdschriften. En dan kan een beetje bijscholing nooit kwaad. Zo ontdekte ik een geweldig leuk handboek, van twee Amerikaanse ... lees verder...

Kip tandoori
"Het Indiase gerecht kip tandoori ontleent zijn naam aan de tandoor, een tonvormige oven die met hout wordt gestookt. Hierin werd de kip met tandoorikruiden oorspronkelijk bereid. Het gerecht wordt geserveerd met een romige saus en gekruide rijst" lees ik op het pak. Dat met die romige saus en ... lees verder...

Donna Hay fast, fresh, simple
Wie houdt er nu niet van Donna Hay? Prachtige boeken vol recepten die je allemaal meteen vanavond wilt gaan maken, jaloersmakend fraai op de foto gezet. Het laatste boek van de Australische kookdiva heet fast, fresh, simple omdat de uitgever het kennelijk wederom overbodig vond om daar een ... lees verder...

Noga (of nougat)
Mijn antipakjescollega Dinneke van den Dikkenberg, van het gisteren besproken boekje Bewust koken zonder e-nummers maakt werkelijk alles zelf. Ook dingen waar ik nog nooit aan begonnen ben, zoals vleeswaren en rozijnenbrood. Maar ook noga, of op z'n Frans 'nougat'. Nog nooit geprobeerd, altijd ... lees verder...

Kookboekje: Bewust koken zonder e-nummers
Ik propageer graag het koken zonder pakjes en zakjes, maar Dinneke van den Dikkenberg gaat nog een stap verder. Die gooide naar aanleiding van het gifgidsje Wat zit er in uw eten haar leven drastisch om en besloot om voortaan geheel e-nummerloos te gaan koken. Dat resulteerde in een simpel ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 316
- Pagina 317
- Pagina 318
- Pagina 319
- Pagina 320
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 576
- Ga naar Volgende pagina »


