Recente berichten

Bechamelsaus uit een pakje
De bloemkool gaat al lang niet meer vergezeld van een papje (‘met een pa-hapje, met een pa-hapje’ – dank Ome Willem!) maar met ‘witte saus’. Zelf zeg ik altijd ‘bechamelsaus, maar mijn culinaire opleiding verliep dan ook via de Franse keuken. Hoe je ‘m ook noemt, hij kan over de broccoli of over de ... lees verder...

HelloFresh
Er komt een moment dat je het als kookimperiumzelfstandige niet meer in je eentje kunt bijbenen, dan wordt het tijd voor assistentie. Twee bezorgers van de nieuwe verswebwinkel HelloFresh op de stoep met een tas vol prachtige verse spullen voor drie dagen eten, was zo’n moment. Begrijp me goed, ... lees verder...

Pasta met limoen, citroen en garnalen
Nog citroenen over omdat je die cupcakes van gisteren toch maar niet gemaakt hebt? Vandaag nog een citroenfris gerecht, maar nu hartig, een snel en simpel pastaatje. Het komt uit het meidenkookboekje met de belachelijke titel Ik haat koken, maar daar heb ik me vanmorgen al genoeg over opgewonden. ... lees verder...

Groentelasagne
(4 personen) / vegetarisch Bereiden: 20 minuten In de oven: 45 minuten Een makkelijke vegetarische groentelasagne die je zelf aan kunt passen al naar gelang het seizoen danwel je groentevoorraad. Denk ook eens aan paprika, courgette of zelfgemaakte pesto. De bechamelsaus is met bouillon in ... lees verder...

Kookboek Ik haat koken
Zijn ze nou gek geworden? Hoe durven ze mij een boek te sturen dat ‘Ik haat koken’ heet? De ondertitel luidt overigens wel ‘… maar ik ben gek op lekker eten!’ maar dan nog. Wat is dat voor malligheid? Laten we nu toch eens ophouden met mensen aan te praten dat koken een afschrikwekkende activiteit ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 317
- Pagina 318
- Pagina 319
- Pagina 320
- Pagina 321
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 576
- Ga naar Volgende pagina »


