Recente berichten

Op naar Antipakjesavond (5)
Time flies, when you’re doing antipakjesweek (#apa11)! Het is alweer dag vijf, en nog altijd zijn we aan het kokkerellen met collega’s ter ere van de aanstaande Nationale Antipakjesavond. Colette Beyne van Margriet gaat aan de zwier met één van mijn grote zelfmaakfavorieten: pesto. Want dat is ... lees verder...

Op naar Antipakjesavond (4)
Het is nog altijd antipakjesweek, vol doe-het-zelfrecepten van culicollega’s, allemaal ter ere van Antipakjesavond op 4 december (#apa11 op twitter). Puck Kerkhoven maakt vandaag in de krant “een lobbige bearnaisesaus, waar je je vingers bij aflikt. Niet uit een pakje of kant-en-klaar bakje, maar ... lees verder...

Varkenshaasmedaillons met paddenstoelensaus
(4 personen) Voorbereiden: 30 minuten Laaste moment: 10 minuten Mooie mootjes varkenshaas met een smeuïge sherry-paddenstoelensaus op een bedje van aardappelpuree met elegante sliertjes snijbonen. Als dat niet feestelijk is! Nodig: 500 g varkenshaas 300 g snijbonen 500 g kruimige ... lees verder...

Huisgemaakte filet américain
(4 personen) Bereiden: 20 minuten Veel smakelijker dan die uit de supermarkt, dat spreekt vanzelf, en voor de gelegenheid feestelijk aangekleed. Belangrijk: maak hem niet te flauw. Proef en pas de smaakmakers aan. Nodig: 200 g tartaar 1 roos broccoli 1 handje ongezouten cashewnoten 2 ... lees verder...

Appel-hazelnootcrumble met honing-hangop
(4 personen) Voorbereiden: 20 minuten (+ 1 nacht wachttijd) Laatste moment: 5 minuten + 30 minuten in de oven Hollands glorie op z'n elegantst: een ouderwets heerlijk yoghurttoetje gecombineerd met dampend warme appelcrumble. Nodig: 1 liter yoghurt 2 appels 150 ml slagroom 1 eetl ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 322
- Pagina 323
- Pagina 324
- Pagina 325
- Pagina 326
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


