Recente berichten

Varkenshaasmedaillons met paddenstoelensaus
(4 personen) Voorbereiden: 30 minuten Laaste moment: 10 minuten Mooie mootjes varkenshaas met een smeuïge sherry-paddenstoelensaus op een bedje van aardappelpuree met elegante sliertjes snijbonen. Als dat niet feestelijk is! Nodig: 500 g varkenshaas 300 g snijbonen 500 g kruimige ... lees verder...

Huisgemaakte filet américain
(4 personen) Bereiden: 20 minuten Veel smakelijker dan die uit de supermarkt, dat spreekt vanzelf, en voor de gelegenheid feestelijk aangekleed. Belangrijk: maak hem niet te flauw. Proef en pas de smaakmakers aan. Nodig: 200 g tartaar 1 roos broccoli 1 handje ongezouten cashewnoten 2 ... lees verder...

Appel-hazelnootcrumble met honing-hangop
(4 personen) Voorbereiden: 20 minuten (+ 1 nacht wachttijd) Laatste moment: 5 minuten + 30 minuten in de oven Hollands glorie op z'n elegantst: een ouderwets heerlijk yoghurttoetje gecombineerd met dampend warme appelcrumble. Nodig: 1 liter yoghurt 2 appels 150 ml slagroom 1 eetl ... lees verder...

Op naar Antipakjesavond (3)
Dag drie alweer van de antipakjesweek. En de deelnemende culicollega’s laten zich nog altijd van hun lekkerste kant zien. Neem bijvoorbeeld mijn Trouw-collega Sonja van de Rhoer, die maakt vandaag Pompoensoep van en met geroosterde groenten “in plaats van een kant en klare soep met allerlei ... lees verder...

Op naar #Antipakjesavond (2)
Het antipakjeskoken grijpt om zich heen, in deze week voorafgaand aan nationale antipakjesdag op 4 december. Gisteren was al een bijzonder smakelijke aftrap, vandaag gaan we lustig verder met het bedenken van alternatieven voor kant-en-klaarspul. En dat doe ik niet allemaal zelf, ik heb gelukkig ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 322
- Pagina 323
- Pagina 324
- Pagina 325
- Pagina 326
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


