• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Pesto van Oost-Indische kers

Mijn Franse tuin zit ook nu nog vol Oost-Indische kers. Een feestelijk gezicht, die hoekige groene blaadjes met knalkleurige bloemen in oranje, geel, ... lees verder...

Meet & Greet Karin

Zin om Karin Luiten in het echt te ontmoeten? Dat kan! Op zaterdagmiddag 22 november sta ik op de Indie boekenmarkt in Amsterdam. Een verzameling van ... lees verder...

Het kinderkookschort is er weer!

Terug van weggeweest: het enige echte Koken met Karin kinderkookschort! Hij was al een tijdje finaal uitverkocht, maar een nijvere magazijnpiet heeft ... lees verder...

Recente berichten

varkenshaasmedaillons

Varkenshaasmedaillons met paddenstoelensaus

(4 personen) Voorbereiden: 30 minuten Laaste moment: 10 minuten Mooie mootjes varkenshaas met een smeuïge sherry-paddenstoelensaus op een bedje van aardappelpuree met elegante sliertjes snijbonen. Als dat niet feestelijk is! Nodig: 500 g varkenshaas 300 g snijbonen 500 g kruimige ... lees verder...

filet americain

Huisgemaakte filet américain

(4 personen) Bereiden: 20 minuten Veel smakelijker dan die uit de supermarkt, dat spreekt vanzelf, en voor de gelegenheid feestelijk aangekleed. Belangrijk: maak hem niet te flauw. Proef en pas de smaakmakers aan. Nodig: 200 g tartaar 1 roos broccoli 1 handje ongezouten cashewnoten 2 ... lees verder...

appelcrumble hangop

Appel-hazelnootcrumble met honing-hangop

(4 personen) Voorbereiden: 20 minuten (+ 1 nacht wachttijd) Laatste moment: 5 minuten + 30 minuten in de oven Hollands glorie op z'n elegantst: een ouderwets heerlijk yoghurttoetje gecombineerd met dampend warme appelcrumble. Nodig: 1 liter yoghurt 2 appels 150 ml slagroom 1 eetl ... lees verder...

Op naar Antipakjesavond (3)

Dag drie alweer van de antipakjesweek. En de deelnemende culicollega’s laten zich nog altijd van hun lekkerste kant zien. Neem bijvoorbeeld mijn Trouw-collega Sonja van de Rhoer, die maakt vandaag Pompoensoep van en met geroosterde groenten “in plaats van een kant en klare soep met allerlei ... lees verder...

Op naar #Antipakjesavond (2)

Het antipakjeskoken grijpt om zich heen, in deze week voorafgaand aan nationale antipakjesdag op 4 december. Gisteren was al een bijzonder smakelijke aftrap, vandaag gaan we lustig verder met het bedenken van alternatieven voor kant-en-klaarspul. En dat doe ik niet allemaal zelf, ik heb gelukkig ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 322
  • Pagina 323
  • Pagina 324
  • Pagina 325
  • Pagina 326
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 575
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • De Zoete Oven De Zoete Oven € 26,99
  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN