Recente berichten

Kookboek Groente
Ik dacht dat dit boek 'Groente' heette, maar het heet officieel Eigentijdse en veelzijdige recepten met groente. Dat is niet handig, inderdaad, maar vooruit. Over 304 pagina’s verspreid staan een slordige 250 groenterecepten op basis van 50 verschillende groentesoorten. En dan natuurlijk geen ... lees verder...

Pasta met broccoli en ansjovis
Dit recept is nummer 48 uit het vanmorgen besproken boek 100 pastasauzen. Broccoli is zo’n groente die iedereen doorgaans wel lust, maar die vaak ook een beetje duf is. Een ansjovisje pept de boel dan enorm op want is van nature een fikse smaakversterker waar geen E261 aan kan tippen. Vishaters geen ... lees verder...

Kookboek 100 pastasauzen
Even een pastaatje doen. Dat doen we in Nederland massaal. Op de makkelijke maandag, de doordeweekse dinsdag, de we-moeten-nog-sporten-woensdag, de druk-druk-druk-donderdag en de vleesloze vrijdag. Helaas vaak met potten kant-en-klaarsauzen of (o gruwel) carbonarasaus uit een pakje, terwijl zelf een ... lees verder...

Chinese wijting
Wijting alleen voor de kat? Nee hoor, intussen weten we wel beter. Zo’n smakelijk visje eet je toch gewoon zelf op? In dit recept uit het gisteren besproken viskookboek Eigentijdse en veelzijdige recepten met vis (ja 't is een hele mond vol maar dat heb ik ook niet verzonnen) wordt de wijting ... lees verder...

De smaak van de ziel
Wat is het toch met documentaires over eten? Vol verwachting klopt het hart, maar het valt altijd toch tegen. Zo ook De Smaak van de Ziel, vanavond op televisie. Aan prachtige beelden geen gebrek, maar voor de niet-ingewijde is er geen touw aan vast te knopen. ‘Over twee koks en een proever’ luidt ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 324
- Pagina 325
- Pagina 326
- Pagina 327
- Pagina 328
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


