Recente berichten

De perfecte BBQ met Iers rundvlees
Ik ben geen held op barbecue-gebied, integendeel zelfs. Dus een uitnodiging voor een masterclass barbecuën onder leiding van Lucas Rive van restaurant De Bokkedoorns, dat leek me wel wat. Na weken van hoopvol BBQ-weer viel de regen gisteren met bakken uit de hemel toen ik richting Overveen tufte, ... lees verder...

Weg van wijn
Je hebt eetschrijvers en wijnschrijvers. De eerste categorie schrijft over koken en eten (en drinkt er wijn bij). De tweede schrijft over wijn (en gaat er graag bij uit eten). Onno Kleyn daarentegen is een bijzonder geval; hij schrijft met volle overgave over allebei. ‘Laat Onno Kleyn een ... lees verder...

Augurken inmaken
Vorige week kreeg ik gans toevallig een pond verse augurken cadeau. Eindelijk zag ik mijn kans schoon om eens zelf augurken in te maken. Alleen, hoe doe je dat? Met azijn, zoveel wist ik nog wel. Wat oudhollandsche kookboeken erbij gepakt - die elkaar allemaal tegenspreken wat betreft ... lees verder...

Marmercake
Vandaag staat de weekendbijlage van Trouw in het teken van de dood. Of ik wellicht om in stijl te blijven een begrafenisrecept wilde leveren? Wat betreft leven na de dood, daar is nog geen eensluidend antwoord op gevonden, maar koffie na de dood is er wel. Meestal met cake. Ach ja, die eeuwige ... lees verder...

Making of the Culinaire Kalender 2012
Hij is af! De Culinaire Kalender voor 2012. Althans, ik heb het manuscript voor de lekkerste scheurkalender van ons land zojuist ingestuurd naar de uitgeverij, waarmee ik zowaar 3 dagen voor lig op de deadline. Tijd voor een zelf-interview over het maakproces. Hoe werkt dat nu, zo’n kalender ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 356
- Pagina 357
- Pagina 358
- Pagina 359
- Pagina 360
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


