Recente berichten

Eiersalade
Met pasen ontkom ik natuurlijk niet aan een paasrecept. Naarstig speurde ik in de supermarkten tussen de gele pluizige kuikentjes, de kekke geruite servetjes, de ludieke eierdopjes en de geboetseerde roomboterlammetjes naar het ultieme overbodige kant-en-klare paasgerecht. Van links en rechts ... lees verder...

Boek Sterrenchefs
Het kan niemand ontgaan zijn want het boek is alom in de media: Sterrenchefs van fotograaf Daniel Maissan. Het is lijvig, het is loodzwaar en het staat vol paginagrote portretten van alle 103 sterrenchefs die ons land rijk is. Met een ingrediënt op hun hoofd. Een lap vlees of vel pasta, een kreeft ... lees verder...

Lékué Stoombox
Ik kreeg laatst toch een gekke groene plastic doos. O nee, geen plastic, siliconen. En het is geen doos maar een Stoombox, in het Engels Steam Case. De Spaanse fabrikant Lékué (waar mijn spellingsverbeteraar alsmaar ‘leuke’ van wil maken, maar dit terzijde) noemt ‘m Estuche de Vapor. Volgens het ... lees verder...

Nasi goreng
Nasi in blik, het bestaat! Zijn er mensen die het kopen? Kennelijk, anders zou het er niet zijn. Van het merk 'Kung Fu', ook dat nog ;-) Uit een blik: Kung-fu nasi goreng Inhoud:65% rijst, 20% groenten (ui, prei, wortel, rode paprika), 8,5% vleesblokjes (35% kippenvlees, water, 19% rundvlees, ... lees verder...

Opening aspergeseizoen 2011
Ik wist wel dat het aspergeseizoen eindigt op 24 juni, maar er is - logischerwijze - ook een begin. Dat blijkt de tweede donderdag van april te zijn. Gisteren werd seizoen 2011 feestelijk geopend in het niet minder feestelijke Spoorwegmuseum. Omdat die verdomde randstedelingen veel te weinig ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 358
- Pagina 359
- Pagina 360
- Pagina 361
- Pagina 362
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


