Recente berichten

Garnalenkorma
Ik heb zoals ik gisteren schreef al van alles gekookt uit het nieuwe boek van Sarah Raven (Eten met familie en vrienden), maar deze Indiase garnalenkorma staat me nog het meest recent voor de geest. Fluwelig zacht, snel klaar, geurig, wat wil een mens nog meer? En niet pittig, dus prima geschikt ... lees verder...

Kookboek Sarah Raven: Eten met familie en vrienden
Ik heb het nieuwe boek van Sarah Raven al eventjes in huis, maar ik was te druk met eruit koken om er een stukje over te schrijven. Van de uitgever hoorde ik dat mensen gemiddeld maar 3 à 4 recepten koken uit een kookboek (gloeps! denk ik dan als kookboekschrijfster, is dat verdorie alles?!), maar ... lees verder...

Culinaire cadeautjes
Vandaag aandacht voor een heus damesboek, dus de heren mogen even iets anders gaan doen. Culinaire cadeautjes is een boek waar het hart van de ware creabea sneller van gaat kloppen. De culinaire creabea moet ik zeggen. Weg met die afgezaagde boekenbon of cd, cadeautjes maak je gewoon zelf. Om op te ... lees verder...

Rösti met wortel, pastinaak en aardappel
Jullie hadden nog een recept tegoed van Gizzi, naar aanleiding van de recensie van haar kookboek Gizzi’s Keukenmagie. Ik had het echter zo druk met lentesoepjes en frambozenmacarons maken dat Gizzi even aan mijn aandacht ontsnapte. Maar ik ben eruit. De keuze is gevallen op een vrolijk ... lees verder...

Lenteuisoep (zonder pakje)
Eindelijk lente! Daarom een toepasselijk recept en wat is er lenteachtiger dan lentesoep van lenteui? Een licht maar toch hartverwarmend soepje, want voorjaar of niet, het is nog best fris. Maar voor we de keuken ingaan wilde ik eerst even een heikele kwestie aanstippen. Voor een culinair schrijver ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 362
- Pagina 363
- Pagina 364
- Pagina 365
- Pagina 366
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 576
- Ga naar Volgende pagina »


