Recente berichten

Lentelamsbout met knoflooksaus
(6 personen) Bereiden: 15 minuten In de oven: 45-60 minuten Niet bang zijn voor groot vlees, dat is juist reuze makkelijk om te maken, want de voorbereiding is minimaal. Lamsvlees is heerlijk zacht, maar het moet wel mooi rosé blijven, te gaar is zonde. Ideaal is een (liefst digitale) ... lees verder...

Ottolenghi recept: omelet met snijbiet
Bij mijn Turkse groenteboer zag ik prachtige snijbiet liggen, met allerlei gekleurde steeltjes. Da’s nog eens groente waar je blij van wordt. Hipperdepippe groentekok Yotam Ottolenghi blijkt er gek op te zijn, komt dat even goed uit. In zijn boek Plenty heeft hij een heerlijk recept van omeletjes ... lees verder...

Kookboek Plenty
Hij kwam als een komeet uit het niets en is nu hotter dan hot: Yotam Ottolenghi, de groentekok uit Londen, geboren in Jerusalem. Aanstaande vrijdag is hij eventjes in ons land ter promotie van zijn kookboek Plenty. Maar dit verhaal begint al eerder. Twee weken geleden was hij te gast bij Masterchef ... lees verder...

De Krat abonnement
Eerlijk is eerlijk. Ik had toch nog altijd een beetje een geitenwollensokkenidee bij een groenteabonnement. Zo’n tas met daarin altijd onooglijke knollen, week in week uit, waarvan je geen flauw idee had wat je er mee zou moeten, als je dat al zou willen. Maar dat is allemaal niet het geval bij De ... lees verder...

Pasta met kip alla toscana
Nieuw! Nieuw! Olijfoliegigant Bertolli stort zich nu ook op de pakjesmarkt, en geef ze eens ongelijk. Het is immers goud geld verdienen aan al die landgenoten die dol zijn op overbodige maaltijdoplossingen. Die het helemaal niet raar vinden om voor een doos pasta met kip, boontjes en tomaat ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 361
- Pagina 362
- Pagina 363
- Pagina 364
- Pagina 365
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 576
- Ga naar Volgende pagina »


