• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Vega korting

Leuk nieuws: Bol heeft een speciale kookboekenactie, waarbij mijn vegetarische kookboek Vega zónder pakjes & zakjes slechts € 18,99 kost in plaats ... lees verder...

Boek: Wat ik at in een jaar

Ik had me er zó op verheugd, op het boek Wat ik at in een jaar van Stanley Tucci. Een acteur waar ik al jaren fan van ben. Sinds Big Night natuurlijk ... lees verder...

Antipakjesavond: uiensoep

Hoezee, vanavond is het dan eindelijk weer Nationale Antipakjesavond. Want laten we de pakjes lekker bewaren voor Sinterklaas, en er niet onze ... lees verder...

Recente berichten

lente lamsbout

Lentelamsbout met knoflooksaus

(6 personen) Bereiden: 15 minuten In de oven: 45-60 minuten Niet bang zijn voor groot vlees, dat is juist reuze makkelijk om te maken, want de voorbereiding is minimaal. Lamsvlees is heerlijk zacht, maar het moet wel mooi rosé blijven, te gaar is zonde. Ideaal is een (liefst digitale) ... lees verder...

Ottolenghi recept: omelet met snijbiet

Bij mijn Turkse groenteboer zag ik prachtige snijbiet liggen, met allerlei gekleurde steeltjes. Da’s nog eens groente waar je blij van wordt. Hipperdepippe groentekok Yotam Ottolenghi blijkt er gek op te zijn, komt dat even goed uit. In zijn boek Plenty heeft hij een heerlijk recept van omeletjes ... lees verder...

Kookboek Plenty

Hij kwam als een komeet uit het niets en is nu hotter dan hot: Yotam Ottolenghi, de groentekok uit Londen, geboren in Jerusalem. Aanstaande vrijdag is hij eventjes in ons land ter promotie van zijn kookboek Plenty. Maar dit verhaal begint al eerder. Twee weken geleden was hij te gast bij Masterchef ... lees verder...

De Krat abonnement

Eerlijk is eerlijk. Ik had toch nog altijd een beetje een geitenwollensokkenidee bij een groenteabonnement. Zo’n tas met daarin altijd onooglijke knollen, week in week uit, waarvan je geen flauw idee had wat je er mee zou moeten, als je dat al zou willen. Maar dat is allemaal niet het geval bij De ... lees verder...

Pasta met kip alla toscana

Nieuw! Nieuw! Olijfoliegigant Bertolli stort zich nu ook op de pakjesmarkt, en geef ze eens ongelijk. Het is immers goud geld verdienen aan al die landgenoten die dol zijn op overbodige maaltijdoplossingen. Die het helemaal niet raar vinden om voor een doos pasta met kip, boontjes en tomaat ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 361
  • Pagina 362
  • Pagina 363
  • Pagina 364
  • Pagina 365
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 576
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • De Zoete Oven De Zoete Oven € 26,99
  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99 Oorspronkelijke prijs was: € 27,99.€ 18,99Huidige prijs is: € 18,99.
  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN