Recente berichten

Bijzondere spatel
Een kokend mens heeft een hoop spullen in z’n keukenlades liggen. Maar laatst kwam ik toch echt weer iets onmisbaars tegen: omhoogliggende spatels. Een Elevate spatula set noemen de makers het zelf. Nou moet ik erbij zeggen dat ik van huis uit al een doorgewinterd spatel-fan ben. Je weet wel, van ... lees verder...

Documentaire Smakelijk eten!
Soms heb je van die films waarvan je niet zo goed weet wat je ervan vindt. Zoals Smakelijk eten. De documentaire draait vanaf vandaag in diverse bioscopen, maar ik zag hem al twee weken geleden. Prachtige beelden, daar niet van, maar ik ben ik er nog steeds niet helemaal uit. Bekend verhaal Even ... lees verder...

Het Diva Dieet
Soms begrijp ik niet waarom een uitgever mij ongevraagd verblijdt met een boek. Zoals Het Diva Dieet. Dieet, moi?!? Daar heb ik nog nooit aan gedaan en ik was niet van plan ermee te beginnen. Het zal mijn diva-gehalte dan wel wezen? Toegegeven, de vormgeving is kek, met fijne illustraties van ... lees verder...

Raymond Blanc’s Kitchen Secrets II
'Adaaaaaam!' Ha fijn, ze zijn weer terug met een nieuwe serie kookprogramma’s: de Franse tweesterrenchef Raymond Blanc en zijn Engelse keukenslaafje Adam. Elke maandagavond bij de BBC krijg je een duizelingwekkend kijkje in de keuken van restaurant Le Manoir aux Quat' Saisons in Oxfordshire. De ... lees verder...

Dipsaus carnaval
Tja. Ik ben van ver boven de rivieren. Carnaval doet me niks. Aan mijn lijf geen polonaise. Ik hoef niet zonodig een bloemetjesgordijn te zijn. En bier is ook al niet aan mij besteed. Wel was ik vakmatig nieuwsgierig of er nou speciale carnavalsversnaperingen bestaan. Ik stuitte weliswaar op ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 364
- Pagina 365
- Pagina 366
- Pagina 367
- Pagina 368
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 576
- Ga naar Volgende pagina »


