Recente berichten

Lenteuisoep (zonder pakje)
Eindelijk lente! Daarom een toepasselijk recept en wat is er lenteachtiger dan lentesoep van lenteui? Een licht maar toch hartverwarmend soepje, want voorjaar of niet, het is nog best fris. Maar voor we de keuken ingaan wilde ik eerst even een heikele kwestie aanstippen. Voor een culinair schrijver ... lees verder...

Gizzi’s Keukenmagie
Als een soort moderne Audrey Hepburn met suikerspin staat ze met goudpoeder op de kaft van het boek: Gizzi Erskine. Nog nooit van gehoord, maar kennelijk is ze een bekende tv-kok op Engelse zenders die wij hier nooit kunnen ontvangen. Het boek Gizzi’s Keukenmagie moet haar introductie worden in ... lees verder...

Great British Food Revival
Hoe doen die Britten dat verdorie elke keer toch? Gewoon een ijzersterk programma maken over eten? Zonder gemuts, zonder gekonkel, zonder kandidaten, zonder showmater-topchefs die vooral zichzelf willen etaleren. Welnee, gewoon een kookprogramma met voedsel in de hoofdrol. Heus, het kan best hoor. ... lees verder...

Fire wire
Het is nog lang geen barbecueseizoen, helaas, maar toch vandaag even aandacht voor een handig barbecuedingetje. Ik ben niet zo’n gehaaide barbecuër, maar dat kan vanaf komende zomer wel eens heel anders worden. Ik heb me laatst namelijk een Fire Wire in mijn handen laten stoppen. Een soort ... lees verder...

Beste Johannes
Zou hij nou echt álles weten, Johannes van Dam? Het lijkt er toch heus op. Dé restaurantcriticus van ons land is alom gevreesd binnen de Amsterdamse horeca. Als hij een restaurant afkraakt, kun je je tent wel sluiten, is hij daarentegen lovend, kan de keuken binnen no time de vraag niet meer aan en ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 362
- Pagina 363
- Pagina 364
- Pagina 365
- Pagina 366
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


