Recente berichten

Truffeldiner bij De Compagnon
Truffels: is het nou much-ado-about-nothing of het neusje van de zalm op culinair gebied? Na mijn laatste thuiservaring op truffelgebied was ik er nog steeds niet helemaal uit. Voor een update toog ik gisteravond naar restaurant De Compagnon in Amsterdam, waar een speciaal truffeldiner was ... lees verder...

Zelfgemaakte lasagne in 7 minuten
De voorjaarsschoonmaak is vroeg begonnen! Ik zit namelijk midden in mijn Alles-uit-de-kast-weken. Het was eerst één week, maar het succes is dermate, dat ik nog even doorga. Wat houdt het in? Alles opeten wat nog in de kast staat te niksen, in de vriezer ligt te suffen en in de koelkast hangt te ... lees verder...

Op naar 2012!
Tja. 2011 is nog niet goed en wel 37 luttele dagen bezig of ik ben alweer gestart met de Culinaire Kalender 2012. Inmiddels maak ik deze scheurkalender voor de vierde keer, en elk jaar begint het circus wéér eerder dan het jaar daarvoor. En dat allemaal omdat boekhandels de scheurkalenders graag zo ... lees verder...

Guacamole
Afgelopen week bereikte mij via de ingezondenbrievenrubriek het verzoek van een zoutarm etende lezer of ik voortaan geen 'royaal zout' meer wilde toevoegen aan mijn recepten. Laat ik vooropstellen dat ik blij ben met elke reactie, tip of aanbeveling. Naast talloze receptsuggesties ontvang ik ook ... lees verder...

Gehaktballen
Vorige week behandelde ik in mijn kookrubriek in Trouw al stamppot, deze week zoals beloofd de gehaktbal. Uit een pakje:Daily Chef Andijviestamppot met gehaktbal Andijviestamppot: 58% aardappel, 29% andijvie, magere melk, water, plantaardige olie, zout, gistextract, stabilisator E401, aroma, ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 367
- Pagina 368
- Pagina 369
- Pagina 370
- Pagina 371
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 576
- Ga naar Volgende pagina »


