Recente berichten

Preimousse
(4 personen) Bereiden: 20 minuten (+ afkoelen) Opstijven in de koelkast: 4 uur Wie maakt er nou nog mousse? Terwijl het helemaal niet zo moeilijk is, en het een reuze feestelijk voorgerecht oplevert. Zoals deze fraai lichtgroene preimousse, lekker retro! Carnivoren serveren er een knapperig ... lees verder...

Kerstkransjes
Wie bakt er nou nog zelf koekjes? Het is niet meer van deze tijd en met supermarkten vol pakken in alle soorten en maten zou je wel gek wezen. Uit een pakje: Van Doorn amandelkransjes Inhoud: Tarwebloem, suiker, plantaardige oliën en vetten (palm-, kokos, en raapolie, aroma, kleurstof: E180a, ... lees verder...

Kerstmenu nagerecht: chocoladetulband
Voor Trouw proefde ik samen met collega Jeroen Thijssen een kerstmenu samengesteld uit het immense kerstassortiment van de supermarkten. De ideale oplossing tegen de kerststress? Of weegt het niet op tegen zelfgemaakt? Dat wilden we wel eens weten. Deze week kwam op dit weblog een compleet menu ... lees verder...

Kerstmenu bijgerecht: Zoete aardappel uit de oven
Samen met collega Jeroen Thijssen proefde ik voor Trouw uit het kerstassortiment van de supermarkt. Voorgerecht en tussengerecht hebben we eerder deze week al gehad. Gisteren kwam het hoofdgerecht op tafel, rollade. Wat eet je daarbij? We kozen aanvankelijk voor bundeltjes boontjes met katenspek, ... lees verder...

Kerstmenu hoofdgerecht: Gevulde rollade
Voor Trouw proefde ik samen met collega Jeroen Thijssen een kerstmenu samengesteld uit het immense kerstassortiment van de supermarkten. We zagen al de kalfsragout-pasteitjes en de pompoensoep voorbij komen, vandaag ruim baan voor het hoofdgerecht: gevulde rollade. We proefden eerst de ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 369
- Pagina 370
- Pagina 371
- Pagina 372
- Pagina 373
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


