Recente berichten

What (not) to eat 2011
Tja, je zult het maar hebben. Totaal niet hip of trendy zijn maar wel van lekker eten houden. Zoiets als ik dus. Wat moet je dan? Dan biedt Marjan Ippel uitkomst. Als foodtrendwatcher weet zij precies van de hoed en de rand, en ze heeft het nu voor de tweede keer opgeschreven in een stijlboek voor ... lees verder...

Banketstaaf
Vandaag natuurlijk een toepasselijk recept voor antipakjesavond. Of voor morgen op pakjesavond, is ook goed. Kruidnootjes hadden we gisteren al, vandaag komt de banketstaaf aan de beurt. Wie maakt die Sinterklaas-lekkernij nou ooit zelf? Terwijl het reuze meevalt, vooral die amandelspijs. Want daar ... lees verder...

Zelfgebakken kruidnoten
“Kruidnotendéég?!” brieste mijn redacteur Willemijn, die mij regelmatig vanuit de supermarkt berichtjes stuurt als ze weer eens iets idioots is tegengekomen. Inderdaad, kruidnotendeeg in een pakje, je verzint het niet, maar het bestaat. Je hoeft er alleen nog bolletjes van te rollen. Waarom zou je ... lees verder...

Recepten voor antipakjesavond
Om te zorgen dat iedereen op 4 december (Nationale antipakjesavond) níet uit een pakje eet maar iets zelfgemaakts, heb ik natuurlijk wat hulp nodig. Gelukkig zit ons land vol met creatieve culischrijvers die allemaal heerlijke recepten paraat hebben. Voor inspiratie voor lekkere ... lees verder...

Hottie Sambal wint De Smaak van NL 2010
Gisteren werd na uitgebreide regionale voorrondes de winnaar bekendgemaakt van De Smaak van NL alias Smaakvol2010. De sambal van Hottie Sambal ging met de eer strijken, de publieksprijs ging naar de Honingtomaten. Regionaal& kleinschalig De wedstrijd, die pas sinds vorig jaar bestaat, is ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 372
- Pagina 373
- Pagina 374
- Pagina 375
- Pagina 376
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


