Recente berichten

Warme vichyssoisesoep met gamba’s
(4 personen, beschaafde porties) Bereiden: 15 minuten In de pan: 15 minuten De beroemde Franse aardappel-preisoep wordt - net als Spaanse Gazpacho - traditioneel koud geserveerd, maar deze warme variant is minstens zo verrukkelijk! En extra feestelijk door de gebakken gamba's. Nodig: 150 ... lees verder...

Recensie Goed koken van Harold McGee
Geen zichzelf respecterende kok kan zonder het naslagwerk van Harold McGee, Over eten en koken, maar voor een pageturner is het toch een tikje te wetenschappelijk. Maar daar heeft hij iets op gevonden. Zijn nieuwe boek heet Goed koken ('en wat je daarvoor moet weten') en is een niet minder ... lees verder...

4 december nationale antipakjesavond
Sinterklaas met z’n pakjesavond nadert, maar is het in Nederland niet elke avond pakjesavond? Koken gebeurt in steeds meer huishoudens met behulp van pakjes. En niet te vergeten zakjes, blikken, potten, stoombakjes en diepvriesdozen. Zelf koken, dat zijn we langzaam maar zeker verleerd onder het mom ... lees verder...

Pizza Margherita
Ik schrok ervan, pizza voor slechts 55 cent! Kun je dat eten? Een merknaam is nergens op de doos te vinden, wel staat ergens Freiberger Lebensmittel GmbH, en zo beland ik op een fraaie website vol Kwalitätsprodukte zu wettbewerbsfähigen Preisen. Maar deze kiloknallerpizza staat er niet op, die ... lees verder...

Coquilles met paprikaolie
Als je paprika’s kunt roosteren (of, zo je wilt, poffen), kun je ook in een handomdraai deze mooie rode zacht-zoete paprikaolie maken. Hij komt uit het gisteren besproken kookboekje Paprika en met wat doperwtjes en coquilles erbij, maak je een chique en fleurig voorgerecht. Nodig2 gepofte, ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 373
- Pagina 374
- Pagina 375
- Pagina 376
- Pagina 377
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


