Recente berichten

Bananenkwark
Vriendin J. heeft twee dotjes van zonen die alleen helaas vallen in de categorie ‘lastige etertjes’. Maar van Mona bananenkwark (“Met yoghurt. Zonder stukjes.”) gaan ze juichen. Uit een bakje: Mona halfvolle bananenkwark Inhoud: 12% yoghurt, suiker, 1% bananensap, gemodificeerd maiszetmeel, ... lees verder...

Kookdiscussie in Spijkers met koppen
Zaterdag 11 december zijn Rosanne Hertzberger en ik te gast bij het radioprogramma Spijkers met Koppen. We gaan in discussie naar aanleiding van haar artikel vorige week zaterdag in NRC Handelsblad en mijn reactie daarop. Voor wie alle commotie gemist heeft: Hertzberger vindt koken maar een zinloze ... lees verder...

Chocolade-macarons
Gisteren schreef ik al over het kookboekje Macarons, en natuurlijk moest ik dat meteen uitproberen. De keuze viel op chocolademacarons, een van mijn favorieten. Hoewel, vlak pistachemacarons en frambozenmacarons ook niet uit, maar ik had pistachenootjes noch frambozen in huis en (uiteraard) wel ... lees verder...

Kookboek Macarons
Als groot liefhebber van zowel koken als macarons is het eigenlijk schandalig dat ik me nog nooit aan het zelf bakken gewaagd heb. Maar ik wachtte gewoon op het juiste boek. En laat dat nu net verschenen zijn! Macarons-De geheimen van de patissier heet het. Geen ontilbaar koffietafelexemplaar maar ... lees verder...

Anti additieven? Nee, pro lekker!
Er gaat niets boven een knuppel in een hoenderhok, moet Rosanne Hertzberger gedacht hebben. Afgelopen zaterdag verscheen in NRC Handelsblad en NRC next een artikel van haar hand getiteld ‘Er gaat niets boven een kant-en-klaarmaaltijd met additieven’. Terwijl alom de lof gezongen wordt op puur, vers ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 371
- Pagina 372
- Pagina 373
- Pagina 374
- Pagina 375
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


