Recente berichten

Jan pannenkoeken
Strategisch rond lunchtijd gaat de deurbel. De postbode met een doos vol pannenkoeken en poffertjes van Jan. Jan wie? Dat staat er niet bij. Volgens het bijbehorende persbericht heet hij zelfs JAN. En hij bakt al 20 jaar pannenkoeken. De verpakking ziet er in ieder geval fleurig uit, met leuke ... lees verder...

Oesters eten bij Holland Casino
Gokken, ach je moet ervan houden. Ik kan moeiteloos drie dagen rondhangen in Las Vegas zonder ook maar een dubbeltje in een one armed bandit te gooien. Maar je kunt er wel fantastisch eten! Alle internationale sterrenchefs hebben er namelijk een filiaal. Toen het Holland Casino Amsterdam me gisteren ... lees verder...

Kip in een jasje (zonder pakje)
Knapperige jasjes zijn lekker. Kijk naar de visstick, kijk naar de Wiener schnitzel, om eens twee uiteenlopende voorbeelden uit het spectrum te noemen. Nieuw aan het jasjesfirmament is kip. Kant-en-klaar: Iglo crispy chicken Parmezaanse kaas & Italiaanse kruiden Inhoud: Kippenborst (50%), ... lees verder...

Rolladetouw in kleur
Kijk, ik zweer al jaren bij het klassieke rood-witte rolladetouw. Om mee te bakken en braden, om rollades mee op te binden, om een bouqet garni mee bij elkaar te houden maar ook om cadeautjes mee in te pakken en zelfs als leeslint bij mijn eerste Koken met Karin kookboek. Maar voor de ... lees verder...

Appelmoes (niet uit een potje)
Ik stuitte laatst in de supermarkt op Appelmoes light. Zelfs appelmoes is kennelijk niet ontsnapt aan de light-rage. Ach ja, light. Het leek zo’n briljant idee, tot er ook light chips kwamen en iedereen volledig gerustgesteld alleen maar méér chips ging eten. Zo schiet het niet op natuurlijk. In ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 373
- Pagina 374
- Pagina 375
- Pagina 376
- Pagina 377
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »