Recente berichten

Toscaanse aardappeltjes
Is het niet aandoenlijk hoe productontwikkelaars altijd maar weer hun best doen om ergens een gezellige naam op te plakken? Daar wordt enorm over nagedacht hoor. Neem nou deze Toscaanse aardappelpartjes: 97% aardappelen, zout, paprika, gedroogde glucosestroop, kruiden, dextrose, suiker, zetmeel ... lees verder...

Kikkoman sojasaus in het Okura
Eerder deze week had ik een kookworkshop in het Okura hotel. In de kelder hebben ze namelijk sinds kort een prachtige kookstudio, en daar kun je die fameuze Japanse chefs nu eindelijk eens op de vingers kijken. Inclusief de opperchef Oshima in eigen persoon die volop kookt, uitlegt, tips geeft ... lees verder...

Rosbief met rode biet
Eigenlijk had ik uit het gisteren besproken boek 365 natuurlijk het recept van 3 november moeten nemen, tot mijn oog op dat van 4 november viel: rosbief met rode biet. En dat klonk zo lekker, ik was meteen verkocht. Nou jij nog, want het is nog doodsimpel ook. Nodig voor 6 personen: Een rosbief ... lees verder...

Kookboek 365
Kunnen kookboeken ook te dik zijn? Ja, dat kan. Stéphane Reynaud heeft een nieuw boek uit: 365 goede redenen om aan tafel te gaan en het is prachtig, en fraai vormgegeven en bomvol recepten en met leuke grapjes en illustraties en alleszins bijzonder en de moeite waard. Maar ja, wel dik. Ontmoedigend ... lees verder...

Herfstminestrone
(4 personen) Bereiden: 30 minuten In de pan: 30 minuten Een stevige herfstsoep waar je het lekker warm van krijgt. Bomvol groente, waarmee je zelf naar eigen inzicht kunt variëren natuurlijk. Het is even hakken en snijden, maar dan heb je ook wat! Nog lekkerder met gedroogde bonen die je ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 377
- Pagina 378
- Pagina 379
- Pagina 380
- Pagina 381
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


