• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Combeback

En toen kwam het telefoontje dat elke freelance columnist vreest: “We willen weer eens wat anders.” Sinds 2008 schrijf ik elke zaterdag voor dagblad ... lees verder...

Pesto van Oost-Indische kers

Mijn Franse tuin zit ook nu nog vol Oost-Indische kers. Een feestelijk gezicht, die hoekige groene blaadjes met knalkleurige bloemen in oranje, geel, ... lees verder...

Meet & Greet Karin

Zin om Karin Luiten in het echt te ontmoeten? Dat kan! Op zaterdagmiddag 22 november sta ik op de Indie boekenmarkt in Amsterdam. Een verzameling van ... lees verder...

Recente berichten

Zelf champignons kweken

Laatst stuitte ik op een beurs op de paddestoelen-groeibaaltjes van Casa Foresta, en die kon ik niet laten staan. Zelf champignons kweken, leuk! Ik had er al eerder over geschreven, maar ach hoe gaat dat, er komt van alles tussen de goede bedoelingen en het daadwerkelijke uitvoeren ervan, dus zelf ... lees verder...

Snelle aardbeienjam (3 minuten)

Door het warme weer zijn de aardbeien zo snel rijp, dat de kwekers ze niet meer kwijtraken aan de winkels. Of die arme plantjes worden verwoest door onverwacht optredende noodweer. Altijd wat. Maar wij consumenten kunnen helpen hoor. Hoe? Door veel aardbeien te eten. Veel meer dan we nu doen. ... lees verder...

Culinair woordenboek Engels-Nederlands

Ach wat een uitkomst! Het verscheen al in 2004 maar is onlangs opnieuw uitgebracht omdat het kennelijk in een grote behoefte voorziet, het Culinair woordenboek Engels-Nederlands. Auteur Liesbeth Spreeuwenberg moet er een flinke dobber aan gehad hebben. In haar inleiding schetst ze beeldend over een ... lees verder...

Gele frambozenjam

Och wat was ik gelukkig, toen ik op de Landlevendagen laatst tegen een potje gele frambozenjam opliep. Jam van gele frambozen. Rode frambozen zijn al heerlijk, maar gele zijn nog veel feestelijker. Die hebben zoiets wonderbaarlijks als je ze ineens ontdekt aan een struik met hun ontroerend bleekgele ... lees verder...

Philips Robust mixer en staafmixer

Mail van de gloeilampenfabriek uit het zuiden des lands! Of ik hun nieuwe vijfdelige keukenserie Robust eens wil uitproberen: een keukenmachine, sapcentrifuge, blender, handmixer en staafmixer. Een keukenmachine heb ik al (mijn ouwe trouwe Magimix), een blender en sapcentrifuge geloof ik wel, zeker ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 389
  • Pagina 390
  • Pagina 391
  • Pagina 392
  • Pagina 393
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 575
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • De Zoete Oven De Zoete Oven € 26,99
  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN