Recente berichten

Raymond Blanc’s Kitchen Secrets
De BBC is weer lekker aan het koken elke avond. Masterchef is weer begonnen (helaas niet meer in hapklare brokken van eentje per avond maar in onverteerbare klonten van 3 afleveringen tegelijk) en de Hairy Bikers zijn alweer afgelopen, maar er is meer. Twee nieuwe kookprogramma’s zag ik, en grotere ... lees verder...

Kookboek Kip van John Torode
Dezer dagen kunnen we weer uitgebreid genieten van de van oorsprong Australische chefkok John Torode als jurylid bij het Britse kookprogramma Masterchef, maar tussen de opnames door schrijft hij ook boeken. Vorig jaar verscheen Rund, zojuist werd ik verblijd met Kip. 256 pagina’s met meer dan 130 ... lees verder...

Masterchef 2010 (serie 6)
Sporthaters hebben het zwaar hoor, dezer dagen. Je kunt geen televisie aanzetten of er zijn Olympische winterspelen of er moet zonodig weer gevoetbald worden voor het eerstvolgende EK of WK. Buiten is het ook al geen pretje, want daar is met al die ijsgladde straten de kans op persoonlijke ... lees verder...

Wijnalmanak wordt De Grote Hamersma
Terwijl afgelopen september nota bene de feestelijke 20ste editie van de Wijnalmanak (intussen in totaal 600.000 van verkocht!) werd gevierd, knijpt wijnschrijver Harold Hamersma er tussenuit. Uitgeverij Unieboek/Het Spectrum schrijft in een persbericht dat “De Wijnalmanak uitgaven verder[gaan] ... lees verder...

Sapuitje
Eens in de zoveel tijd is het weer zover, dan gaat een immer wisselend clubje culi-auteurs op excursie. Van gelauwerd gastro-publicist tot aspirerend foodblogger, iedereen is welkom. Gisteren was het thema sap. Sap? Ja, je weet wel, wat je ’s ochtends perst uit een sinaasappel, maar wat vooral in ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 406
- Pagina 407
- Pagina 408
- Pagina 409
- Pagina 410
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 574
- Ga naar Volgende pagina »


