Recente berichten

Er komt een Culinaire Kalender 2011
Ja hoor. Na het succes (en de snelle uitverkoop) van de Culinaire Kalender 2010, kon een vervolg niet uitblijven. Zojuist hebben mijn collega-auteur Onno Kleyn en ik samen met uitgeverij Unieboek-Het Spectrum besloten om weer vrolijk door te gaan met een volgende editie van de Culinaire Kalender. ... lees verder...

Over de kook met BN’ers
Zucht. Bij Nederlandse kooktelevisiemakers heerst het hardnekkige idee dat een kookprogramma niet geslaagd is zonder BN’ers. Liefst zo veel mogelijk. Desnoods zo obscuur mogelijk. Want amusement is immers belangrijker dan koken. Dat doen we namelijk toch liever niet, gezien de 4 miljoen ... lees verder...

Noors appel-kaneelbrood (Kringler)
(4-6 personen) Bereiden: 20 minuten Wachttijd (rijzen): 1,5 uur In de oven: 20 minuten Deze Noorse soort koffiebroodjes worden gemaakt van een gistdeeg met suiker en lekker geurige kardemom. Je vult ze met appel en kaneel, of met room, of met wat je er maar in wilt stoppen. Het wordt een ... lees verder...

Kookprogramma Instant Restaurant
Gisteren hadden we het over het kookprogramma van Raymond Blanc, de sterrenchef op eenzame en onbereikbare hoogte. Alle thuiskoks die dromen van een professioneel koksbestaan, kunnen hun hart echter ophalen bij Instant Restaurant. Elke avond om 18.15 uur zien we bij de BBC twee totaal verschillende ... lees verder...

Groene Thaise kipcurry
Je hebt groene en rode currypasta. Ik ben van het groene type. Veel geuriger, frisser, spannender, als je het mij vraagt. Toevallig kwam afgelopen weekend vriendin Charlotte eten, die mij het recept vroeg voor groene currypasta. Dat had ze vorig jaar tijdens een kookcursus in Thailand weliswaar zelf ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 405
- Pagina 406
- Pagina 407
- Pagina 408
- Pagina 409
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 574
- Ga naar Volgende pagina »


