• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Ingemaakte onrijpe vijgen

Een paar jaar geleden heb ik twee jonge vijgenboompjes geplant in mijn Normandische tuin, en sindsdien zit ik ernaast te wachten en te hopen. Vorig ... lees verder...

Stemadvies

Ook ik ga me er tegenaan bemoeien: ga stemmen vandaag. En eet meer stemgember. Om met het eerste te beginnen: stemrecht is een groot goed, onze ... lees verder...

The Golden Spurtle

Een film over páp, serieus?! Jazeker, hij draait nu in de bioscoop en 'The Golden Spurtle' is een absolute aanrader. En dat terwijl ik je kan ... lees verder...

Recente berichten

Er komt een Culinaire Kalender 2011

Ja hoor. Na het succes (en de snelle uitverkoop) van de Culinaire Kalender 2010, kon een vervolg niet uitblijven. Zojuist hebben mijn collega-auteur Onno Kleyn en ik samen met uitgeverij Unieboek-Het Spectrum besloten om weer vrolijk door te gaan met een volgende editie van de Culinaire Kalender. ... lees verder...

Over de kook met BN’ers

Zucht. Bij Nederlandse kooktelevisiemakers heerst het hardnekkige idee dat een kookprogramma niet geslaagd is zonder BN’ers. Liefst zo veel mogelijk. Desnoods zo obscuur mogelijk. Want amusement is immers belangrijker dan koken. Dat doen we namelijk toch liever niet, gezien de 4 miljoen ... lees verder...

kringler

Noors appel-kaneelbrood (Kringler)

(4-6 personen) Bereiden: 20 minuten Wachttijd (rijzen): 1,5 uur In de oven: 20 minuten Deze Noorse soort koffiebroodjes worden gemaakt van een gistdeeg met suiker en lekker geurige kardemom. Je vult ze met appel en kaneel, of met room, of met wat je er maar in wilt stoppen. Het wordt een ... lees verder...

Kookprogramma Instant Restaurant

Gisteren hadden we het over het kookprogramma van Raymond Blanc, de sterrenchef op eenzame en onbereikbare hoogte. Alle thuiskoks die dromen van een professioneel koksbestaan, kunnen hun hart echter ophalen bij Instant Restaurant. Elke avond om 18.15 uur zien we bij de BBC twee totaal verschillende ... lees verder...

Groene Thaise kipcurry

Je hebt groene en rode currypasta. Ik ben van het groene type. Veel geuriger, frisser, spannender, als je het mij vraagt. Toevallig kwam afgelopen weekend vriendin Charlotte eten, die mij het recept vroeg voor groene currypasta. Dat had ze vorig jaar tijdens een kookcursus in Thailand weliswaar zelf ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 405
  • Pagina 406
  • Pagina 407
  • Pagina 408
  • Pagina 409
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 574
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • De Zoete Oven De Zoete Oven € 26,99
  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN