Recente berichten

Borrelhapjesboek uit Ellecom
Vorige week had ik juryvoorzitter zullen zijn bij een hapjeswedstrijd in het Gelderse Ellecom, ware het niet dat de combinatie sneeuw en snipverkouden roet in het eten gooide. Maar ook zonder mij zijn ze eruitgekomen, en niet alleen die van de winnaar, maar álle hapjes verschenen intussen in een ... lees verder...

Koken met Karin naar Nieuw Amsterdam
Deze week is het contract getekend dat uitgeverij Nieuw Amsterdam een serie kookboeken gaat uitbrengen onder de merknaam Koken met Karin. Het eerste boek verschijnt september 2010 en heeft als werktitel “Zonder pakjes & zakjes”. Een boek dat volop makkelijke, lekkere en gezonde alternatieven ... lees verder...

Ravioli van zoete aardappelen
Hee, wat krijgen we nou? Ravioli van wontonvelletjes? Da’s een soort Azië meets Italië, terwijl die zoete aardappelen juist weer iets Surinaamsigs hebben. Kortom: multiculti op je bord. Dit vegetarische recept komt uit het gisteren besproken happy kookboek Food for the soul. Waarom eigenlijk geen ... lees verder...

Food for the soul
Gerechten om blij van te worden? Wie wil dat nou niet. Helemaal in januari! Het kookboek Food for the soul gaat erover. Sterker nog, het boek is niet ingedeeld in voorgerechten, hoofdgerechten en toetjes maar in hoofdstukken met titels als ‘Geluk’, ‘Dankbaarheid’ en ‘Stilte’. Oei. En dan ook nog her ... lees verder...

The Taste of Life Basics
Oké, het tijdstip (half vijf ’s middags) is niet handig en van Rudolph van Veen moet je houden, maar verder is The Taste of Life Basics beslist geen onaardig kookprogramma. Reisde de stekelharige kok aanvankelijk de hele wereld rond, nu zoekt hij het dichter bij huis. De ongetwijfeld reuze aardige ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 410
- Pagina 411
- Pagina 412
- Pagina 413
- Pagina 414
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


