Recente berichten

CUISINE, 1000 klassiekers uit de Franse keuken
‘Holy moly!’ was mijn eerste gedachte toen ik dit gevaarte zag binnenkomen. CUISINE, 1000 klassiekers uit de Franse keuken van Françoise Bernard is letterlijk monumentaal. Het telt 1104 pagina’s en weegt enkele kilo’s. Zoveel, dat mijn keukenweegschaal er helemaal de kluts van kwijtraakte. Niet een ... lees verder...

Over de kook
Ik dacht, ik probeer het weer eens. Een kookprogramma op de Nederlandse televisie. Ach ja, doe eens gek! Al verschillende keren was ik langsgezapt bij Over de kook op RTL met Robert Kranenborg, maar blijven hangen lukte maar niet. Nu ging ik er echt eens voor zitten. Ach en wee. Die arme meneer ... lees verder...

Risotto uit de magnetron
Als verstokte omnivoor is het altijd weer leuk om te zien hoeveel je kunt doen zonder vlees of vis. In het Vegetarisch Basiskookboek bleef mijn oog vooral hangen op het risotto-hoofdstuk. Jaa, risotto, altijd lekker! En er kan van alles door. De combinatie van witlof met munsterkaas klinkt fijn, of ... lees verder...

Vegetarisch basiskookboek
Vandaag wederom een vegetarisch kookboek, maar dan een heel andere dan het vorige week besproken Hoge Hakken Lekker Vega. Dit is meer het serieuzere werk. Om te beginnen is het het Vegetarisch basiskookboek twee keer zo groot en twee keer zo dik. En geschreven door Sonja van de Rhoer, al dertig jaar ... lees verder...

Croissant van Niemeijer
Het is toch wat, woon je al jaren in Amsterdam, heb je nog nooit kennisgemaakt met de croissants van de gebroeders Niemeijer. Waarde culi's, mijn excuses, ik durf het hier nauwelijks te bekennen. Een omissie waar Elle Eten me in hun vorige nummer nog eens nadrukkelijk op wees. Dus ik moest dringend ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 419
- Pagina 420
- Pagina 421
- Pagina 422
- Pagina 423
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »