Recente berichten

Kookboek Bijzonder Boursin
Gisteren was de presentatie van het kookboek Bijzonder Boursin. Een boek met – u raadt het al – allemaal Boursin-recepten. Gevuld met o.a. culicreaties van prijswinnaars van een speciale receptenwedstrijd waarvan ik in de jury zat. Wel 900 inzendingen waren binnengekomen, maar gelukkig had de ... lees verder...

Taartjesfoto’s van Parijs
Ach wat een fijne tip van mijn Zestz-collega. De New Yorkse Susan Hochbaum heeft iets met Parijs en met taartjes. En ze ontdekte dat daar een verband tussen zit. “I came to Paris middle-aged, divorced and newly in love”, zo begint ze haar website. “It’s hard not to love a city with a patisserie on ... lees verder...

Restauranttip Istanbul 3: Pandeli
Een bezoek aan Istanbul is niet compleet zonder een lunch bij Pandeli. Nee een diner heeft geen zin, dan zijn ze dicht. Meneer Pandeli was een kleurrijke Griek die in 1901 zijn restaurant begon en op zeker moment verhuisde naar de unieke huidige locatie pal boven de kleurrijke Egyptische Bazar, ook ... lees verder...

Içli köfte (Turkse kroket)
Op zoek naar het allerlekkerste recept om als eerste uit te proberen uit het gisteren besproken boek Verse munt lamsbout en baklava, kwam ik al snel uit bij içli köfte. Een soort ovalen gehaktballetje in een knapperig jasje van eveneens gehakt. Zelf noemt de auteur het een Turkse kroket en in het ... lees verder...

Kookboek Verse munt lamsbout en baklava
Hij lag me al een tijdje toe te lachen vanaf een stapeltje, maar vers retour uit Istanbul ben ik me pas echt verlekkerd gaan storten op het nieuwe kookboek Verse munt, lamsbout & baklava. Niet het boek met de meest compact denkbare titel, maar wel eentje die de lekkere reikwijdte weergeeft van ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 420
- Pagina 421
- Pagina 422
- Pagina 423
- Pagina 424
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


